Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

Μια νέα φιλόδοξη έκδοση στην καμένη γη του Περιοδικού Τύπου

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Το «χαρτί» και η εφημερίδα είναι στην εντατική· το περιοδικό έχει εξαφανιστεί. Πάμπολλα αυτά που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια, δεκάδες! Ήταν τα πολιτικά περιοδικά, τα ειδικά, τα λάιφ-στάιλ, τα οικονομικά και πολύ πριν από όλα, τα αθλητικά. Σε αυτήν τη καμένη γη του Περιοδικού Τύπου, ήρθε με τη δύναμη της νεότητας να καλλιεργήσει μια ομάδα νέων παιδιών, αλλά με σημαντική
επαγγελματική διαδρομή στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Και έφτιαξε ένα αθλητικό περιοδικό, όχι σε χαρτί αλλά ηλεκτρονικό: το PAO Magazine. Είναι μεν συλλογικό, αλλά διαθέτει, όλες τις προδιαγραφές του καλού, σοβαρού δημοσιογραφικά, αθλητικού περιοδικού: πλούσια θεματολογία –πραγματικά πλούσια, όχι σχήμα λόγου–, συνεντεύξεις με «ονόματα», αναλύσεις, θέματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και άλλα.

Μαζί, ενισχύεται με μερικές υπογραφές-εγγύηση ποιότητας από δημοσιογράφους που δέχτηκαν να συνδράμουν με μπλογκ τους την προσπάθειά των νεαρών συναδέλφων και ανάμεσάτους ο Γιάννης Σερέτης.

Εναλλακτική έκδοση 

Το Pao Magazine αποτελεί μια εναλλακτική δημοσιογραφική προσπάθεια σε καιρούς δύσκολους για τον κλάδο και σε εποχές που ο τρόπος ενημέρωσης αλλάζει δραματικά και θεαματικά. Γι' αυτό περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την εξέλιξή της και θα την παρακολουθούμε –γιατί μπορεί να γίνει μπούσουλας και να ανοίξει μονοπάτια στον χώρο.
Θα έχει τέσσερις εκδόσεις το μήνα με μικρή συνδρομή: 6,59 ευρώ. Υπάρχει, ακόμα, σε καλύτερες τιμές ανά τεύχος, εξάμηνη και ετήσια συνδρομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, πέρα από το δυνατό εξώφυλλο που εικονογραφεί την ανάρτησή μας, τη θεματολογία τού περιοδικού που είναι ποικίλη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Μαζί θα βρείτε ποιοι άλλοι συνεργάζονται με το Pao Magazine και πώς μπορείτε να γίνετε συνδρομητές του.