Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Τι θα γίνει με τις συνδρομές Nova, Cosmote;

Η Nova και ο Cosmote έχει μπουν στα σπίτια για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ· ή, τουλάχιστον, στα περισσότερα κυρίως γι αυτό. Αλλά στις καφετέριες έχουν μπει σίγουρα μόνο για τα σπορ και μάλιστα με χρέωση πολύ μεγαλύτερη από εκείνη για τη χρήση στα σπίτια. Συνεπώς, τώρα που οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και η
Ευρωλίγκα έχουν διακοπεί, με άγνωστη την ημερομηνία της επανέναρξής τους, και τα καταστήματα εστίασης μένουν κλειστά, κάτι θα πρέπει να γίνει με τις χρεώσεις και ιδιαίτερα εκείνων των συνδρομητών που έχουν αγοράσει το προϊόν μόνο για τα αθλητικά πακέτα.

Το θέμα θίγει σε μια παράγραφο τού άρθρου του στο sdna.gr ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Το άρθρο αναφέρεται σε μια σειρά θεμάτων που προκύπτουν από τη διακοπή των διοργανώσεων, ενώ σε ένα σημείο κάνει λόγο για τις συνδρομές των δύο καναλιών. Γράφει ο Αλέξης Σπυρόπουλος:

«(...) Στο μεταξύ, να το πω και αυτό, στην Αγγλία η συνδρομητική τηλεόραση, όσο δεν έχει live αγώνες να προσφέρει, δεν χρεώνει τις παμπ. Από Nova και ΟΤΕ, δεν πήρε το αυτί κάτι αντίστοιχο σε ευαισθησία. Μαγαζιά κλειστά, υποχρεωτικά. Αγώνες, τέλος. Αλλ' οι χιλιάδες μαγαζάτορες θα κληθούν, στο τέλος αυτών των νεκρών μηνών, να πληρώσουν κερατιάτικο. Και δεν είναι αστείο, το ποσόν. Εάν θέλεις να τα έχεις και τα δύο, Nova και ΟΤΕ, ανάλογα με τα τετραγωνικά και τα τραπέζια...φτάνει μέχρι πεντακοσάρικο!»