Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Πρώτο δείγμα τής καταστροφής στον Τύπο! Ανέστειλαν την έκδοση τους οι εφημερίδες για το στοίχημα

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη διαδρομή τους στο χώρο του Τύπου (κάποιες «μετρούν» σχεδόν πενήντα χρόνια ζωής), οι τέσσερις εφημερίδες για το στοίχημα (12Χ, Στοίχημα, Match Money και King Bet) υποχρεώθηκαν να προχωρήσουν σε αναστολή της έκδοσης τους.
Από τη μια το κλείσιμο των 4.000 πρακτορείων ΟΠΑΠ, που αποτελούν βασικό πελατειακό κοινό για τις συγκεκριμένες εφημερίδες, κι από την άλλη το γεγονός ότι «κατέβηκαν ρολά» σε όλη την αθλητική
δραστηριότητα, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, συρρίκνωσε την κυκλοφορία τους κατά 97%! Είναι χαρακτηριστικό ότι την εβδομάδα από 2-8 Μαρτίου οι τέσσερις εφημερίδες είχαν συνολική εβδομαδιαία κυκλοφορία 35.000 φύλλα και την εβδομάδα από 16 έως 22 Μαρτίου η συνολική κυκλοφορία τους έπεσε κάτω από τα 1.000 φύλλα!

Απασχολούν πάνω από 50 συντάκτες, συν 

Την τελευταία εβδομάδα της κυκλοφορίας τους οι τέσσερις εφημερίδες (που απασχολούν πάνω από 50 συντάκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ ή της ΕΣΠΗΤ και 15-20 διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς) κυκλοφόρησαν με 32 σελίδες, αντί των 72-80 των κανονικών εκδόσεων τους. Να σημειωθεί ότι οι δυο από τις τέσσερις εφημερίδες κυκλοφορούν ανελλιπώς για περισσότερα από 45 χρόνια και οι άλλες δυο για 15-17 χρόνια.

** Στην εικονογράφηση το σημερινό, και τελευταίο μέχρι νεοτέρας (άγνωστο για πόσο) φύλλο του «1-2-Χ/ΜΠΟΥΚ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Συλλεκτικά φύλλα που δεν πρόκειται να αγορασθούν! - Δυο συγκινητικά κείμενα συντακτών