Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ένα ακόμα τηλεοπτικό σόου...

...ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 

Ένα ακόμα σόου, πλάι στο πλήθος των ριάλιτι, μπαίνει το μεθεπόμενο Σάββατο στην ελληνική τηλεόραση. Σε «δύσκολη», λόγω του
ανταγωνισμού, μέρα και ώρα, αρχίζει στις 14 Μαρτίου στο Open, το Just the 2 of us, που δηλώνεται ως «φαντασμαγορικό σόου» που «υπόσχεται απολαυστικές στιγμές» και «μοναδικές εκτελέσεις» σε ένα «απρόβλεπτο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο». Το σχετικό δελτίο Τύπου που λάβαμε, αναφέρει:

«Το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 21:00 το λαμπερό JUST THE 2 OF US επιστρέφει στον αέρα του OPEN πιο δυνατό από ποτέ. Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους, που έχουν το θάρρος να τραγουδήσουν πάνω στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
» Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα γεμίζουν τη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας μοναδικές εκτελέσεις. Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου Νίκος Κοκλώνης υπόσχεται απολαυστικές στιγμές, μαζί με την πιο λαμπερή και ξεχωριστή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης στη θέση της κριτικής επιτροπής! Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο καθένας τους φέρνει στην παρέα την εμπειρία του, το χιούμορ του, την καλλιτεχνική του ματιά, αλλά και τη θετική του διάθεση. Η επιτροπή θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό στο studio θα βαθμολογεί και αυτό ως 5ος κριτής.
»Οι τηλεθεατές μέσα από το app του OPEN, θα έχουν 5 ψήφους και για τρεις ημέρες μετά το κάθε show θα μπορούν να ψηφίζουν δωρεάν τα αγαπημένα τους ντουέτα. Βάσει αυτής της ψηφοφορίας, το πιο δημοφιλές δίδυμο θα εξασφαλίζει ασυλία στο επόμενο επεισόδιο. Οι 28 διαγωνιζόμενοι θα δοκιμαστούν σε ένα πλούσιο και απρόβλεπτο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο για την ανάδειξη του νικητή. Μαζί τους, στην παρουσίαση όλων όσων συμβαίνουν στο backstage, θα είναι η Βίκυ Κάβουρα».