Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Χατζηνικολάου: «Πάω μετά φόβου ψυχής για το δελτίο στο κανάλι»

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ REAL - ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ 

Οι γιατροί του Νίκου Χατζηνικολάου ανησυχούν που συνεχίζει να εργάζεται σε εντατικούς ρυθμούς εν μέσω κορωνοϊού, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, όπως λέει, λόγω της υποχρέωσης να μετέχει στην ενημέρωση του κοινού. Στην εκπομπή του το
πρωί της Δευτέρας στον Real fm, ομολόγησε ότι τα βράδια πάει «μετά φόβου ψυχής» για το δελτίο τού Αντένα, στο οποίο, όπως αποκάλυψε, υπήρξαν κρούσματα. Μολονότι ανήκει στην ομάδα αυτών που πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα, λόγω βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού, «δεν γίνεται την κρίσιμη ώρα να απουσιάζω». Και το κάνει αυτό παρά την αντίθετη άποψη των γιατρών του, οι οποίοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, «ουρλιάζουν που δεν συμμαζεύομαι». Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι από σήμερα το δελτίο του Αντένα διπλασιάζεται.

«Δεν είναι μαγκιά, είναι μαλακία!»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου άρχισε την πρώτη εκπομπή της εβδομάδας με «γκάζια», και πολύ οργισμένος, για εκείνους που δεν ανταποκρίνονται στις υποδείξεις των επιστημόνων, κάτι που χαρακτήρισε «ανοησία», «για να μην πει τη λέξη που χρησιμοποιούν τα πιτσιρίκια στο πεζοδρόμιο», ανέφερε. Αλλά λίγο αργότερα δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και την είπε φόρα παρτίδα: «Δεν είναι μαγκιά να  βγαίνεις έξω και να λες δεν με ενδιαφέρει, είναι μαλακία! Δεν είναι μαγκιά, είναι μαλακία!» επανέλαβε ωρυόμενος..

Πώς δουλεύουν τα σάιτ του Real

Ο Χατζηνικολάου ανέφερε ακόμα ότι στον Real Group παίρνουν μέτρα για να μειωθούν τα άτομα που εργάζονται στα γραφεία. Ήδη για κάθε ένα από τα σάιτ τού Ομίλου λειτουργεί από τα γραφεία μόνο με ένα άτομο, ο αρχισυντάκτης, και οι υπόλοιποι ανεβάζουν θέματα από το σπίτι τους.

Επίσης στον Real Group σχεδιάζουν να ελαχιστοποιηθεί το προσωπικό που δουλεύει στον ραδιοσταθμό από τα γραφεία, χωρίς, πάντως, να υπάρξει έκπτωση στην ποιότητα του προγράμματος.

Ήδη από την πρωινή τρίωρη εκπομπή των Γιώργου Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανία Κασίμη απουσίασε τη Δευτέρα η τελευταία, και αυτό, επειδή δούλευε στο enikos.gr.
Επίσης, τηλεφωνικά βγήκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολου (στην οποία μετέχει καθημέρινά κατά τη διάρκεια της δεύτερης ώρας) ο Αντώνης Δελατόλλας. Ο ίδιος είπε ότι έχει αυτοπεριοριστεί σε καραντίνα και κάνει -δύσκολα, όπως ανέφερε- τις δουλειές του, όσο γίνεται, μέσω τηλεφώνου και σκάιπ.