Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Κάτοικος Ψυχικού η SportDay

Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 

Την τέταρτη μετακόμιση των γραφείων του από το 2015 πραγματοποίησε η SpoptDay. Αυτή τη φοράι εγκαταστάθηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού. Οι προηγούμενες μετακινήσεις της ήταν από την Καλλιθέα
στην Αττική Οδό (στην Κάντζα), από εκεί στο Πικέρμι, κατόπιν πάλι στην Αττική Οδό και πλέον, μετά την εξ ολοκλήρου αγορά του Alpha από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη, στις παρυφές των Βορείων Προαστίων.

 Άνθρωποι που γνωρίζουν, υποστηρίζουν ότι «δεν πρόκειται για απλή μετακόμιση», αλλά για αποσύνδεση από τον Όμιλο Κοντομηνά, ο οποίος όμιλος βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, σε κρίσιμη καμπή κι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον εκδότη της SpoptDay, Τάσο Μπούρα, να είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό της εταιρίας στην οποία ανήκει η εφημερίδα. Ο Τ.Μπ. ανέλαβε εκδότης της SD σε μια πολύ δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν, τον Μάιο του 2017, μετά από τις καταιγιστικές εξελίξεις που προηγήθηκαν και πριν από τις επίσης καταιγιστικές που ακολούθησαν με την αποχώρηση διευθυντικών στελεχών για να συνεργαστούν στο υπό έκδοση, τότε, Sportime, υπό τον Περικλή Γκιόλια, πρώην γενικό διευθυντή της SportDay.

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ για «Μου αρέσει», αν φυσικά σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε»)