Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Καλωσόρισαν τον Γιάννη Μπότση

Ήταν γνωστό από μέρες, αλλά επισήμως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες, με δελτίο που απεστάλη στον Τύπο το απόγευμα της Τρίτης: ο Γιάννης Μπότσης μπαίνει στο δυναμικό του Open
αναλαμβάνοντας υπεύθυνος μυθοπλασίας, κάτι που έχει κάνει και στον Αντένα, πέρα από άλλες υπεύθυνες θέσεις στην επαγγελματική του διαδρομή. Η πληροφορία είχε δημοσιευτεί στο ethnos.gr στις 20 Φεβρουαρίου. Στο δελτίο Τύπου που λάβαμε, αναφέρεται το εξής:

«Το OPEN καλωσορίζει τον Γιάννη Μπότση στην ομάδα του Προγράμματος, στη θέση του Υπεύθυνου Μυθοπλασίας. Έμπειρο στέλεχος της ιδιωτικής τηλεόρασης, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Γιάννης Μπότσης έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα σχεδιασμού της μυθοπλασίας.
»Ο Γιάννης Μπότσης σπούδασε σκηνοθεσία και σενάριο σε Αθήνα και Παρίσι. Σκηνοθέτησε ντοκιμαντέρ, μικρού μήκους ταινίες και την σειρά «Επαφή» για το ΜEGA. Συνεργάστηκε με την Άννα Αδριανού στα σενάρια έξι τηλεοπτικών σειρών. Έχει διατελέσει επικεφαλής του τμήματος μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1, σύμβουλος σε εταιρείες παραγωγής σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ για 8 χρόνια ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια σειρών στην εταιρία ΑΝΩΣΗ ΑΕ.
»H διοίκηση του OPEN του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».