Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Μοναδική δημοσιογραφική παρουσία σε ημερίδα για την μπάλα

Οι διοικητικοί παράγοντες, η στελέχωση επιτελικών θέσεων από άτομα άσχετα και ακατάλληλα, οι εκάστοτε κυβερνήσεις καθώς και η γενικότερη κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας αποτελούν τις κύριες αιτίες για τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που προέκυψε μετά το πέρας της ημερίδας με θέμα «Ελληνικό Ποδόσφαιρο: Κρίση ή Παρακμή;» η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Οικονομολόγων και Στελεχών (Π.Σ.Α.Ο.Σ.) και του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (Ι.Δ.Ε.Α.Δ.).

Επίσης στηλιτεύτηκε η παρουσία ξένων διαιτητών (κάποιοι προέρχονται από πρωταθλήματα αμφίβολης αξίας), ο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών παικτών και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε.

Το new–economy.gr ήταν το μοναδικό Μέσο Ενημέρωσης που έδωσε το παρών και σας μεταφέρει αποκλειστικά και περιληπτικά όσα ειπώθηκαν τα οποία είναι άκρως σημαντικά.

** Απόσπασμα από το ρεπορτάζ του  Χρήστου Παπαθεοφάνους στο  new–economy.gr. Διαβάστε εδώ τη συνέχεια και τις ομιλίες που έγιναν.