Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Συνωστισμός παραγωγών στον Real fm και αλυσιδωτές αλλαγές

ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 8-10 Π.Μ. – ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ Ο ΙΩΣΗΦ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΣΙΜΗ

Η αποχώρηση του Νίκου Ρογκάκου, που ήταν συμπαρουσιαστής της εκπομπής 8-10 π.μ με τον Γιώργο Χουδαλάκη, προκάλεσε αλυσιδωτές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του Real fm. Από τη Δευτέρα
ο Γιώργος Ψάλτης επανέρχεται, μόνος του, στο δίωρο 5-7 π.μ, το οποίο κατείχε και παλιότερα. Στην τρέχουσα περίοδο ο Ψάλτης είχε αρχίσει (και θα συνεχίσει έως την Παρασκευή) την παρουσία του στη δίωρη εκπομπή 6-8, μαζί με τη Στεφανία Κασίμη. Tο 7-10 (δηλαδή αυτό που παραδίδει το μικρόφωνο στον Νίκο Χατζηνικολάου) ενισχύεται με τη συν-εμφάνιση τριών παρουσιαστών: Γιώργος Χουδαλάκης, Στεφανία Κασίμη και, μετακινούμενος από τη βραδινή ζώνη, Ιωσήφ Καλαμαράκης. Ο τελευταίος είχε κάνει πρόσφατα πρωινή εμφάνιση στην εκπομπή του Χουδαλάκη (άγνωστο αν ήταν εν είδει «πρόβας»), για την οποία είχε ειπωθεί ότι οι δύο παραγωγοί συνηθίζουν στις αρχές του έτους, κάθε χρόνο, να έχουν μια ταυτόχρονη πρωινή παρουσία στο ραδιόφωνο.

Το κενό του Καλαμαράκη το βράδυ, προορίζεται να καλύψει ο Δημήτρης Γιαβζόγλου που στο νέο πρόγραμμα του Real fm άρχισε με την εκπομπή-χάραμα (5 το πρωί), αλλά πρόσφατα εμφανίζεται συχνά και περιστασιακά στη βραδινή ζώνη που φαίνεται ότι του αρέσει περισσότερο. Οι εκπομπές του αυτές είναι πολυθεματικές, αλλά πολύ συχνά –αν όχι πάντα – υπάρχει ενδιαφέρον θεατρικό ένθετο (θεατρόφιλος ο ίδιος) με καλεσμένους ηθοποιούς και άλλους συντελεστές από παραστάσεις που παίζονται αυτήν την περίοδο στην Αθήνα και σημειώνουν επιτυχία.

Ο συνωστισμός και το μικρόφωνο

Η παρουσία τριών παραγωγών στο δίωρο 8-10 προκαλεί συνωστισμό σε μια ιδιαίτερα εμπορική και δημοφιλή ζώνη, καθώς είναι γνωστό ότι ο –πολύ καλός, πολύ καταρτισμένος, πολύ διεισδυτικός στη θεματολογία του, πολύ ευχάριστος και πολύ ευρύνουςΓιώργος Χουδαλάκης, μιλάει λίγο περισσότερο από τους άλλους (ακόμα και όταν συζητάει με καλεσμένους) και όπως λένε οι καλές (όχι κακές, αλλά φίλα προσκείμενες) γλώσσες «θέλει μια μπάλα μόνος του» – που μεθερμηνευόμενο σημαίνει, με μια μικρή υπερβολή, ένα μικρόφωνο μόνος του! Το πιθανότερο είναι ότι θα την «πληρώσει» η ευγενική, προσηνής και συγκρατημένη Στεφανία Κασίμη (ένα εξαιρετικό πασπαρτού τού Real τα δύο τελευταία χρόνια) η οποία προέρχεται από τη συμπαρουσίαση με τον Γιώργο Ψάλτη, δηλαδή ένα άλλο στέλεχος του σταθμού με χειμαρρώδη λόγο (αλλά άντρεξε!) Ο ίδιος αυτοσαρκάζεται με τον χαρακτηρισμό «πολυλογάς».

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ για «Μου αρέσει», αν φυσικά σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε»)