Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Το Mega έρχεται, το One διαφημίζεται

Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Mega στις τηλεοπτικές οθόνες βρίσκεται σε εξέλιξη και οι τελευταίες διαρροές προς τα Μέσα (πριν από δύο εβδομάδες περίπου) τοποθετούσαν την έναρξη στις 3 Φεβρουαρίου. Νεότερες πληροφορίες που είχε ο Harddog, αλλά απέφυγε να τις δημοσιοποιήσει γιατί υπάρχει η συνεχής
μετάθεση των ημερομηνιών, ανέφεραν ότι η πρεμιέρα μετατέθηκε (και «κλείδωσε», μας αναφέρθηκε) για τις 8 ή 10 Φεβρουαρίου. Και πάλι, όμως, δίνουμε την πληροφορία με επιφύλαξη.

Πάντως, ενώ το Mega έρχεται, το One δεν φαίνεται να φεύγει και, τουλάχιστον, εξακολουθεί να διαφημίζεται. Αυτό γίνεται καθημερινά στον Κόκκινο Πρωταθλητή με συνεχή πρωτοσέλιδη καταχώριση. Στη συγκεκριμένη εφημερίδα η αδιάλειπτη διαφήμιση του One άρχισε στις 20 Αυγούστου και από τότε ουδέποτε (ούτε για μια ημέρα) έλειψε από την πρώτη σελίδα (στην εικονογράφηση του θέματος, εδώ στο μπλογκ, μέρος από την πρώτη σελίδα του Κ.Π. στην έκδοση της Τετάρτης)..

Αντίθετα, στα Νέα, όπου επίσης εμφανιζόταν πρωτοσέλιδα η ίδια διαφήμιση (αλλά όχι καθημερινά) η καταχώριση διακόπηκε, με την τελευταία δημοσίευσή της να γίνεται στις 4 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, συχνή ήταν η διαφήμιση του One στην πρώτη σελίδα του Καρφιού, όπου διακόπηκε στην έκδοση της της 25ης Οκτωβρίου, αλλά επανήλθε στο φύλλο του περασμένου Σαββατοκύριακου για να διαφημίσει τη μετάδοση από το κανάλι δύο αγώνων του Κυπέλλου Αγγλίας.

Επίσης, οι πολλές και προβεβλημένες διαμημίσεις του One εξακολουθούν να υπάρχουν στο Στάδιο Καραΐσκάκη.