Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

Πώς ο Χατζηνικολάου πήρε 15.000 ευρώ από τον Αλαφούζο για... διακοπές

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ: «ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΩΣΕΣ» - «ΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ» - «ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ»

Πιο επιθετικός δεν έχει ξανακουστεί ο Νίκος Χατζηνικολάου –τουλάχιστον εξ όσων θυμόμαστε και εξ όσων έχουμε ακούσει. Λίγη ώρα αφότου άρχισε η εκπομπή του το πρωί της Παρασκευής στον Real fm, μετά από τις καθιερωμένες «καλημέρες» και το σύνηθες «καλό Που
Σου Κου» που λέει κάθε εβδομάδα την ίδια ημέρα, και αφού παρεμβλήθηκε ένα θέμα για τα ελληνοτουρκικά, πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση στον «Γιαννάκη, που κάνει μπάνιο στο Ασπρονήσι». Με αφορμή έγγραφο (το χαρακτήρισε «κωλόχαρτο») που τον φέρνει να έχει συναντηθεί με τον Φρουζή –το οποίο όπως ανέφερε έχει ξανάρθει στην επικαιρότητα και έχει απαντηθεί– επιτέθηκε στον «Γιαννάκη από το Νέο Φάληρο» που ρίχνει λάσπη σε εκείνον και τον Real.
Για τους ουδέτερους ακροατές, ήταν ευκαιρία να ακουστεί κάτι από τα χείλη δημοσιογράφου για τα χρήματα που έρεαν από τη Novartis προς τα Μέσα. Είπε ότι συνεχώς η Real News είχε πρωτοσέλιδα που αναφέρονταν στις μίζες της Novartis και ότι ο δικός του Όμιλος είναι ζήτημα αν εισέπραξε συνολικά, όλον τον χρόνο, 30 χιλιάδες ευρώ από διαφημίσεις της φαρμακευτικής εταιρίας (σε τζίρο 35 εκατομμυρίων που είχε τότε το Real Group). Αναρωτήθηκε μήπως στον Όμιλο του εκδότη «Γιαννάκη» (όπως συνεχώς τον ανέφερε) αυτά τα χρήματα δίνονταν σε έναν μήνα. Τον καιρό εκείνο, είπε χαρακτηριστικά, στην εκπομπή τού Άρη Πορτοσάλτε (τον οποίο χαρακτήρισε «καλό και φίλτατο συνάδελφο») «τα σποτάκια της Novartis έπαιζαν κατά ριπάς».

«Χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα»

«Πες μας πόση διαφήμιση πήρε ο Όμιλός σου από τη Novartis τα χρόνια εκείνα. Εμείς πήραμε ψίχουλα, Γιαννάκη, και είμαστε έτοιμοι όποιος θέλει να ελέγξει αν οι διαφημίσεις χρεώνονταν με βάση τον κατάλογό μας ή όχι», είπε o Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Όταν θα ανακοινώσεις πόσα χρήματα είχες πάρει από τη Novartis θα ξαναμιλήσω μαζί σου. Μέχρι τότε βγάλε τον σκασμό και... μπάνιο στο Ασπρονήσι. Είναι χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου».

Η πτώση Μητσοτάκη, ο Παπαχελάς και ο Παναθηναϊκός που χαμήλωσε

Ήταν βέβαια ολοφάνερο, όπως αναφέραμε, για ποιον «Γιαννάκη» έκανε λόγο και για ποιο συγκρότητα (αυτό που έριξε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, είπε στην αρχή της επίθεσής του), αλλά κάποια στιγμή έγινε συγκεκριμένος. «Βγάλε τον σκασμό Γιαννάκη», ανέφερε και του πρότεινε να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό που τον έχει χαμηλώσει στο ύψος του. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βιβλίο με τη βιογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τον Αλέξη Παπαχελά«Ούτε μια ερώτηση βρε Αλέξη μου δεν του έκανες για το ποιοι τον έριξαν τότε, για τον πόλεμο που δέχτηκε από τον Σκάι και από την Καθημερινή;»

Ο συνιδιοκτήτης του Real Goup περί το τέλος του σχολίου του είπε «αυτά τα ολίγα για σήμερα» και «θα επανέλθω με πιο ενδιαφέροντα θέματα».

Του έκανε τα… έξοδα διακοπών!

Λίγο αργότερα, και ενώ είχε αλλάξει θέμα, ο Χατζηνικολάου επανήλθε. Επικαλούμενος μήνυμα ακροατή που του θύμιζε ότι είχε καταδικαστεί ο περί ου για συκοφαντική δυσφήμισή του (του Χατζηνικολάου δηλαδή), είπε ότι τότε είχε πάρει, με εκείνη τη δικαστική απόφαση, από τον Αλαφούζο και τον Σκάι 15.000 ευρώ και έκανε τις πιο γλυκές διακοπές της ζωής του...

Μετά τις 11 το πρωί, δηλαδή στη δεύτερη ώρα της εκπομπής στην οποία μπαίνει και συμπαρουσιάζει ο Νίκος Δελατόλλας, ο Χατζηνικολάου του είπε ότι «σήμερα είχαμε πολύ μεγάλη ακροαματικότητα από το Φάληρο».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το θέμα ανέβηκε στο μπλογκ στις 11:45, ενώ ανανεώθηκε και συμπληρώθηκε στις 13:35.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Δημοσιογράφος προς Άννα Κορακάκη: «Δεν θα μου μάθεις εσύ δημοσιογραφία»

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ για «Μου αρέσει», αν φυσικά σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε»)