Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Η (κατα)πτωση ενός ποδοσφαιριστή: «Εισβολέα, με ενοχλεί που βρωμάς»!

«ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΣΠΙΤΙ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ » – ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

Ο Αλέκος Αλεξανδρής προσχωρεί στην ομάδα του Βασίλη Τσιάρτα, στην ομάδα των φρουρών της εθνικής καθαρότητας και των εθνικών ιδεωδών –όπως κάποιοι τα εννοούν. Ο Αλεξανδρής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, μπήκε στην «εθνική» διαμάχη που προκαλεί η ανοησία του μπάρμπεκιου διαμαρτυρίας κατά των μεταναστών και σε ανάρτησή του στο fb άνοιξε το βαρέλι με τις χυδαιότητες και εξέμεσε έναν χείμαρρο από δαύτες. Και όπως έγραψε ο φίλος και συνάδελφος Μανώλης Γρηγοράκης: «Το ρατσιστικό παραλήρημα είναι η πρώτη βουτιά του Αλεξανδρή στο βόθρο, συνήθως βούταγε για πέναλτι».

Μερικές από τις προσβολές κατά του Ανθρώπου που έγραψε, οπωσδήποτε εν τρικυμία όπως δείχνει και η χρήση πολλών @@@ εκεί που δεν χρειάζονται:

** «Σε ενοχλεί που τρώω χοιρινό εισβολέα; Άμα σου πω στ' αρχ@@@ μου θα με πιστέψεις; Όχι; Κάτσε να στο δικαιολογήσω. Άκου λοιπόν μαλ@@ εισβολέα τι ενοχλεί έμενα. Με ενοχλεί που εισβάλεις στη χώρα μου. Με ενοχλεί που απαιτείς σπίτι ενώ εγώ κινδυνεύω να μου πάρει η τράπεζα το δικό μου»
** «Με ενοχλεί που παίρνεις όλα τα επιδόματα και τα πληρώνω εγώ».
** «Με ενοχλεί που τρως τα κρεμμύδια σου με το τσουβάλι και βρωμ@@ σαν κουνάβι».
** «Με ενοχλεί βρε βρωμια@@ που χεζε@@ όπου βρεις».
** «Με ενοχλεί που φοβάται το παιδί μου να βγει έξω».
** «Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο, αλλά η μικρού βεληνεκούς νοημοσύνη σου δεν θα σε βοηθήσει να καταλάβεις γι αυτό θα σου το πω απλά. Επειδή με ενοχλεί η ίδια ύπαρξή σου δίπλα μου επειδή όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα χειρότερα κάνουν την ύπαρξή σου. Κατάλαβες τώρα μαλακ@;;;;;»

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ για «Μου αρέσει», αν φυσικά σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε»)