Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα περίπτερα, με το τραμ και με το τραμ 2»

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: «ΜΕΡΚΕΛ-ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ»!

Συνέπεσαν σήμερα στα βασικά τους πρωτοσέλιδα θέματα η Espresso και η Star Press. Δυο αστρολόγοι προβλέπουν δεινά στην Ελλάδα λόγω αστρικών
συγκυριών που καταλήγουν στο ίδιο «πολιτικό συμπέρασμα»: έρχεται πόλεμος! Στην Espresso η Δήμητρα Παπανικολοπούλου (που ειδικεύεται στην «πολιτική αστρολογία») μας ενημερώνει ότι «Η έκλειψη του Ερμή και "η πανσέληνος του πάγου" περικυκλώνουν την Ελλάδα» και γι’ αυτό «Τα άστρα χτυπούν τύμπανα πολέμου», όπως γράφει ο βασικός τίτλος της εφημερίδας. Κρίσιμες ημερομηνίες η 11η και η 12η Νοεμβρίου, δηλαδή η Δευτέρα και η Τρίτη.

Στην Star o Κώστας Λεφάκης αποφαίνεται ότι «Το φεγγάρι πυροδοτεί πολέμους» και ότι «Μας καλεί σε έναν αγώνα μποξ, θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να μη βγούμε νοκ άουτ».

Η κυρία Παπανικολοπούλου, με δυο διαδοχικές αναρτήσεις στη σελίδα της στο facebook, παρακινεί τους ακολούθους της («αδέρφια μου», τους προσφωνεί) να πάνε σήμερα στα περίπτερα για την Espresso. Στη μία από τις αναρτήσεις της έχει βίντεό της στο youtube με μήνυμα που διαβάζει από το χειρόγραφο. Αναφέρει ότι «Το Σαββατοκύριακο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα περίπτερα» και κάνει λόγο για τις «πολιτικές της εκτιμήσεις» σε «μία μοναδική δημοσίευση» που δεν πρέπει να χάσουμε. Καταλήγει: «Σαββατοκύριακο, αδέρφια. Με το τραμ, με το πεζό το δύο, στα περίπτερα».

Ελεύθερη Ώρας Αντιπερισπασμός με τσίκνα μπάρμπεκιου στους ψεκασμούς

Η καθ’ ύλην αρμόδια στις αναγγελίες πολέμου, η Ελεύθερη Ώρα, δεν έχει σήμερα πληροφορίες για επικείμενη σύρραξη, αλλά για τους ψεκασμούς μας με βαρέα μέταλλα «για να μας έχουν σε καταστολή», ώστε να ανεχθούμε και «να ‘‘καταπιούμε’’ τους αλλοδαπούς εισβολείς στην Ελλάδα». Η απάντησή στους αποβλακωτικούς ψεκασμούς, είναι κατά τη εφημερίδα ο εξής: «Αντιπερισπασμός των Ελλήνων με την… τσίκνα του γίγα-μπάρμπεκιου (sic για το «του γίγα») έξω από το χοτ-σποτ».

Βέβαια, το μεδούλι, το κουκούτσι, της είδησης που έχει η Ε.Ω., βρίσκεται σε πλαγιότιτλο του βασικού θέματος: «Μέρκελ και Τραμπ επιθεωρούν ‘‘ψεκαστικά’’»!

Όχι, φωτογραφίες από τη επιθεώρηση δεν υπάρχουν –τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά πού θα πάει; Θα βγουν και αυτές. Γιατί αξιόπιστες πηγές υπάρχουν…

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ για «Μου αρέσει», αν φυσικά σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε»)