Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Μπογδάνος-Λοβέρδος κατά Μενδρινού και Πασατέμπου· καυστικές απαντήσεις

Το σκληρό άρθρο του Άγγελου Μενδρινού στο μπλογκ του, το pasatempo. wordpeess.com, που είχε αντικείμενο το γνωστό θέμα τού Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη δημοσιοποίηση από αυτόν στοιχείων μέλους της ΚΝΕ, προκάλεσε σχόλιο του βουλευτή από το twitter σε βάρος του δημοσιογράφου. Ο Μενδρινός στο άρθρο σύγκρινε τον Μπογδάνο με τον Σάββα
Κωνσταντόπουλο (τον εκδότη του Ελευθέρου Κόσμου που είχε «καρφώσει» στη χούντα άλλες εφημερίδες, μεταξύ των οποίων και την Απογευματινή) και έγραψε, ανάμεσα σε άλλα στον «Πασατέμπο» του: « Ο Μπογδάνος είναι ο Μαστοράκης της εποχής μας. Δεν έχει το ταλέντο του, ούτε τον τηλεοπτικό του αέρα, αλλά τον αντιγράφει στις συμπεριφορές. Τον συναγωνίζεται (ίσως και να τον ξεπερνά) στο θράσος» (Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε εδώ.)

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αντέδρασε στο twitter και χαρακτήρισε τον Άγγελο Μενδρινό «αποτυχημένο», αλλά αργότερα απέσυρε την ανάρτησή του. Έμεινε, όμως, η απάντηση του Άγγελου Μενδρινού (κάθε άλλο παρά αποτυχημένου στην καριέρα και τη ζωή του) που ήταν δηκτική: «Καλύτερα αποτυχημένος παρά… Μπογδάνος», έγραψε

Και ο Γιάννης Λοβέρδος

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Άγγελος Μενδρινός, έγραψε ακόμα«Γιώργος Κύρτσος – Γιάννης Λοβέρδος – Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Έχει βγάλει το σινάφι μας». Αυτό προκάλεσε ειρωνικό σχόλιο του Γιάννη Λοβέρδου που έγραψε στο twitter: «Σε ποιο σινάφι ανήκει ο κύριος αυτός διότι προσωπικά τον αγνοώ. Υπήρξε ή είναι δημοσιογράφος; Περίεργο. Δεν τον έχω ξανακούσει. Και προφανώς δεν ανήκουμε στο ίδιο επάγγελμα».

Αργότερα, και προφανώς για να μην αφήσει να μετεωρίζεται ο υπαινιγμός (ή η ευθεία βολή) του Γιάννη Λοβέρδου ότι δεν είναι δημοσιογράφος («προφανώς δεν ανήκουμε στο ίδιο επάγγελμα»), ο Άγγελος Μενδρινός έδωσε μόνο λίγα στοιχεία από τα βασικά σημεία της επαγγελματικής διαδρομής του: «Δεν είμαι πολιτικός. Είμαι δημοσιογράφος με κρατήσεις 33 χρόνων στο ταμείο. Τηλεοπτικά εργάστηκα στο ΜΕΓΚΑ και στην ΕΡΤ, δημοσιογραφικά στον Ελεύθερο Τύπο, Πρώτη, 24 Ώρες, υπήρξα διευθυντής στο Sportime και ουδέποτε με έκαναν σατιρικό βίντεο».

** Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ, αν βρίσκετε ενδιαφέρον το μπλογκ και θέλετε να κάνετε like.