Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019

Εύσημα από 24Media για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη μετά το «διαζύγιο»

Με εκατέρωθεν κείμενα αβρότητας ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της 24Media με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ένα από τα διευθυντικά στελέχη της, το οποίο τον τελευταίο χρόνο μετείχε με δύο ακόμα παρουσιαστές σε εκπομπή της πρωινής ζώνης με μεγάλη ακροαματικότητα. Η διακοπή της συνεργασίας ήταν γνωστή από την περασμένη εβδομάδα, αλλά επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα, τελευταία ημέρα
του Σεπτεμβρίου.  «Η συνεισφορά του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην ανάπτυξη και τη σημερινή επιτυχία του SPORT24 και του CONTRA είναι αδιαμφισβήτητη», αναφέρει η, καθόλου τυπική, ανακοίνωση του Ομίλου που (ανεξάρτητα με τους λόγους της διακοπής της συνεργασίας), αναγνωρίζει τη συνεισφορά του δημοσιογράφου στην ανάπτυξη των Μέσων του και του αποδίδει τα εύσημα.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εκφράζει τα «ευχαριστώ» του που είναι «πιο θερμά σε αυτούς που (...) στήριξαν στα ζόρια, και στην ομάδα που σκόραρε με απίστευτα ποσοστά ειδικά όταν έκαιγε η μπάλα». Για το σε ποιους αναφέρεται, έγραψε: «Εσείς ξέρετε»

Η ανακοίνωση της 24Media: «Ο Όμιλος της 24MEDIA ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεύθυνση, αρχικά του Sport24.gr και εν συνεχεία στο σύνολο του αθλητικού περιεχομένου του ομίλου.Η συνεισφορά του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην ανάπτυξη και τη σημερινή επιτυχία του SPORT24 και του CONTRA είναι αδιαμφισβήτητη. Η 24MEDIA τον ευχαριστεί θερμά για τη μακροχρόνια συμβολή του και εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα του βήματα».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στο fb: «Το ευχαριστώ από καρδιάς για αυτά τα 6 χρόνια αφορούν πολύ κόσμο σε όλη την "ιεραρχία" της 24Media. Πιο θερμά σε αυτούς που μου έδωσαν τότε την ευκαιρία, σε αυτούς που στήριξαν στα ζόρια και στην ομάδα που σκόραρε με απίστευτα ποσοστά ειδικά όταν έκαιγε η μπάλα. Εσείς ξέρετε! Η πορεία συνεχίζεται...»

** Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ, αν βρίσκετε ενδιαφέρον το μπλογκ και θέλετε να κάνετε like.