Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Τι «μπάλα» (και μπάσκετ) παίζουν τη νέα περίοδο τα κανάλια

(...) Στα της… μπάλας το πιο μπερδεμένο ήταν, ως κάθε χρόνο σχεδόν, της Super League όπου εμφανίστηκε η καινοτομία του PAOK TV ενώ τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος δεν έχουν κλείσει
κάπου ακόμη. Ως επί το πλείστον δε, Cosmote TV και Nova διατήρησαν τα πρωταθλήματα που είχαν και πέρυσι, με απειροελάχιστες εξαιρέσεις. Η Cosmote TV συνεχίζει έχοντας αποκλειστικά το Champions και το Europa League καθώς και, από μεγάλα πρωταθλήματα, τα της Αγγλίας, Ισπανίας και Γερμανίας ενώ η Nova έχει τις 9 από τις 14 ΠΑΕ της Super League καθώς και τα πρωταθλήματα Γαλλίας και Ιταλίας.

Στα του μπάσκετ, η Nova όχι μόνο διατήρησε αλλά και ανανέωσε το άκρως εμπορικό… προϊόν ονόματι Euroleague, «πακέτο» με το Eurocup ενώ εκκρεμεί το μπασκετικό Champions League που δεν έχει κλείσει κάπου ακόμη (...)

** Απόσπασμα από ενημερωτικό θέμα του Νίκου Μποζιονέλου στο digitaltvinfo.gr σχετικά με τον αθλητικό τηλεοπτικό χάρτη της νέας περιόδου. Ποιες διοργανώσεις και ποιες ομάδες «παίζουν» τα κανάλια. Το θέμα συνοδεύεται με αναλυτικό πίνακα. Δείτε το εδώ.