Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλιππάκης σε Χατζηνικολάου-Δελλατόλα: Σας βλέπω… Γκουαντάναμο

Σύμφωνοι, ο τίτλος του θέματος υπονοεί κόντρα –εύκολα το παίρνουμε το κλικ. Αλλά, επειδή είμαστε αλλεργικοί στην κοροϊδία των παραπλανητικών τίτλων (και το έχουμε γράψει πολλές φορές), να πούμε εξ αρχής ότι πρόκειται για πλάκα. Λοιπόν: «Είσαι φουλ δεξιός» έγραψε ακροάτρια στον Νίκο Χατζηνικολάου, επειδή σχόλιο συντάκτριας του enikos.gr έκρινε ότι η Μαρέβα ήταν καλά ντυμένη στην τελευταία εμφάνισή της. «Δηλαδή άμα γράψουμε μεθαύριο ότι
είναι καλά ντυμένη η Μπέτυ Μπαζιάνα, θα θεωρηθώ φιλοκομμουνιστής;» αναρωτήθηκε, και πάνω σε αυτό το θέμα –στο ντύσιμο των κυριών– έγινε χιουμοριστικός διάλογος με τον Αντώνη Δελλατόλα.

Οι δυο συμφώνησαν ότι και η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα ντύνεται καλά, όπως είχε γράψει στο enikos η ίδια συντάκτρια, σύμφωνα με τον Χατζηνικολάου. «Αποφασίστε με ποιαν είστε, εγώ πάντως είμαι με τη Μελάνια», είπε ο Δελλατόλας με υπονοούμενο πονηρό θαυμασμό για τη μεγάλη κυρία του Λευκού Οίκου. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Χατζηνικολάου: «Η Μελάνια… Η Μελάνια… Μιλάμε…, είναι πολύ καλόψυχη. Να μη μιλήσω για τη Μελάνια μην αποκτήσω καμιά μελανιά… Μη σκάσει κάνα τηγάνι», είπε.

Στη συνέχεια άλλαξαν θέμα, πέρασαν στα σοβαρά, μίλησαν για το άρθρο του Δελλατόλα στο Ποντίκι σχετικά με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που «σήκωσε πολύ σκόνη» και ήταν «πολύ σκληρό» όπως ειπώθηκε (δείτε εδώ, στους Zoornalistas, τις λεπτομέρειες και την αντίδραση Τσακαλώτου) και λίγο αργότερα ήρθε η έκπληξη: ο Χατζηνικολάου μετέφερε μήνυμα του Γιάννη Φιλιππάκη, του εκδότη, στο οποίο ανάφερε: «Με αυτά που λέτε για τη Μελάνια σας βλέπω Γκουαντάναμο και τους δύο».