Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Ένας ακόμα δημοσιογράφος της Nova στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Δημοσιογράφοι προερχόμενοι από τη Nova στελεχώνουν τις υπηρεσίες ενημέρωσης και επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς τρεις αθλητικοί συντάκτες του καναλιού πλαισιώνουν τα τμήματά της. Τις τελευταίες ημέρες ανέλαβε υπεύθυνος του γραφείου Τύπου
των Ακαδημιών της ΠΑΕ ο Αλέξανδρος Περδίκης, συντάκτης του Novasports.gr. Είχε προηγηθεί περί τα τέλη Ιουνίου η πρόσληψη στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ του Βασίλη Δούκα, αρχισυντάκτη στο σάιτ της Nova.

Η εντυπωσιακότερη μετακίνηση έγινε αργότερα κι ήταν εκείνη του επί χρόνια ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στο συνδρομητικό κανάλι, του Νίκου Γαβαλά, που ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ στη θέση του Κώστα Καραπαπά που αναβαθμίστηκε σε γ΄ αντιπρόεδρο και ανέλαβε καθήκοντα επιχειρησιακού διευθυντή. Τη θέση του Νίκου Γαβαλά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στη Nova καλύπτει πλέον ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος που έκανε από πριν θέματα Ολυμπιακού στο κανάλι. (Την περασμένη Τρίτη, κατά την αποφώνηση μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα Ολυμπιακού-Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη, ο δημοσιογράφος που είχε την περιγραφή, έκανε –λόγω πολύχρονης συνήθειας– λάθος, λέγοντας ότι το ρεπορτάζ από τον πάγκο του Ολυμπιακού έγινε από τον Νίκο Γαβαλά, αλλά αμέσως επανόρθωσε αναφέροντας τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο).

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που έχει κάνει «μεταγραφές» δημοσιογράφων από τη Nova. Το περασμένο φθινόπωρο προκάλεσε αίσθηση η αποχώρηση, μετά από πολυετή συνεργασία μαζί της, του Μανώλη Βογιατζάκη (κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ) που ανέλαβε το γραφείο Τύπου του ΟΦΗ.