Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Τα βιογραφικά του Ψαριανού και ο αριστεροδεξιοκεντρώος Τατσόπουλος

Οι στρατηγικές κινήσεις διαφυγής από τον πολιτικό παροπλισμό, πηδώντας από κομματική στέγη σε κομματική στέγη, δεν έσωσαν τον Γρηγόρη  Ψαριανό: έπεσε και έχασε. Θα ξαποστάσει λίγο και θα αρχίσει να στέλνει
 βιογραφικά για κανάλια και ραδιόφωνα. Δεν αποκλείω να απευθυνθεί για εκπομπή ακόμα και «Στο Κόκκινο». Μαθημένος στις στροφές, γιατί μα μην κάνει κι αυτή;
** Για τον αριστεροδεξιοκεντρώο Τατσόπουλο τα πράγματα είναι πιο εύκολα λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Αν υπήρχαν πνευματικά δικαιώματα και στα γέλια θα είχε λύσει δια παντός το πρόβλημα με την ιστορική ερωτική δήλωση περί μισής Αθήνας. Θα εισέπραττε εφόρου ζωής.
** Για τη μη εκλογή των δύο ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, της ΕφΣυν, γράφει μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω αν αποτελεί πλήγμα για τη Δημοκρατία η απουσία Ψαριανού και Τατσόπουλου από το εθνικό κοινοβούλιο, αποτελεί ωστόσο κέρδος για την αισθητική (μας)». (Δείτε ολόκληρο το σχόλιο εδώ, στους Zoorlalistas).
 ** Η δημοσιογραφία οδηγεί παντού αρκεί να την εγκαταλείψεις εγκαίρως: επιβεβαιώθηκε με την εκλογή του Μπογδάνου. Και επειδή δεν ξεχνάμε από πού άρχισε να γίνεται δημοσιογραφικά γνωστός, συγχαρητήρια στον Θανάση Λάλα που τον ανέδειξε στον παλιό Flash fm. Μέντορας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ «Μου αρέσει», αν πράγματι σας αρέσει το μπλογκ του Harddog.