Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Πήρε την άδεια το One, εξετάζονται χώροι για μετεγκατάσταση

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΙΣ 14:59. Η αίσθηση της επιτυχίας που διακατέχει τους εργαζόμενους του One σχετικά με την καλή παρουσία του νέου καναλιού στις εκλογές (τη
μεγάλη χρονική διάρκεια της κάλυψης τη δεύτερη Κυριακή, αντίθετα με άλλους σταθμούς,  είχαμε επισημάνει εδώ, στον Harddog) έγινε ενθουσιασμός το πρωί της Δευτέρας, καθώς γνωστοποιήθηκε ότι το One είναι από σήμερα με την άδεια λειτουργίας στο χέρι!

Ήδη το One είναι προχωρημένο σε μεγάλο βαθμό τεχνικά και οργανωτικά για να εκπέμψει «ανοικτά» και όχι μόνο μέσω των δύο δορυφορικών καναλιών (Cosmοte και Nova) και του Διαδικτύου, κάτι που φάνηκε στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές με την ευρεία κάλυψη των γεγονότων (εξωτερικές συνδέσεις, εναλλαγές στα πάνελ, ταχύτητα, καλά γραφικά κ.λπ.) αλλά και με την εξαιρετικής ποιότητας εικόνα.

Βέβαια, από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα παιχτεί στις σειρές, στη γραμμή που θα κρατήσει (από όσα ξέρουμε υπάρχει εντολή να μην είναι σκληρή, όπως στα άλλα Μέσα του Alter Ego), στην αμεσότητα κ.λπ. Ήδη από τους υπεύθυνους του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη αναζητείται χώρος για μετεγκατάσταση το ταχύτερο δυνατό, γιατί οι χώροι στο Φάληρο δεν θεωρούνται επαρκείς. Όπως πληροφορούμεθα έχουν βρεθεί ήδη 2-3 χώροι που εξετάζονται, ενώ δεν έχει σταματήσει η αναζήτηση για καλύτερη λύση εφόσον υπάρξει. Από όσα γνωρίζουμε δεν φαίνεται πιθανή η εγκατάσταση του καναλιού σε σημείο στα πέριξ των Αθηνών και πιθανότατα θα εγκατασταθεί εντός της πόλης.

** Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook εφόσον σας αρέσει το μπλογκ.