Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Χατζηνικολάου: Κατ' απαίτηση Σημίτη η έξοδός μου από το Mega

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ REAL ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ «ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ» ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – «ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Αστραπές έβγαλε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον Κώστα Σημίτη, με αφορμή το πολυσυζητημένο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού στην Καθημερινή. Στην εκπομπή της Τρίτης διάβασε κάποια μηνύματα ακροατών, αλλά για το θέμα
αφιέρωσε πολύ μεγάλο μέρος της εκπομπής της Δευτέρας στον Real fm. Ιδιαίτερα στα δύο πρώτα ημίωρα διάβασε πάρα πολλά επικριτικά μηνύματα ακροατών, ενώ ο ίδιος ήταν καταιγιστικός σε χαρακτηρισμούς και σε επιθετικά σχόλια. Είπε ότι ο Σημίτης ήταν ο πρωθυπουργός στη θητεία τού οποίου έγιναν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Ελλάδα, ότι στη διάρκεια της διακυβέρνησής του είδαμε να γκριζάρει η περιοχή του Αιγαίου, ότι είπε «ευχαριστώ» στους Αμερικανούς μετά το επεισόδιο στα Ίμια, ενώ χαρακτήρισε το επίμαχο άρθρο «κατάπτυστο».

«Τι ακριβώς προτείνει στη σημερινή ή την επόμενη Κυβέρνηση ο κύριος Σημίτης; Να βγει να διευκρινίσει» σχολίασε, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Αυτός που πρωταγωνίστησε στα Ίμια, εκεί που "τη σημαία την πήρε ο άνεμος", δεν ντρέπεται να μιλάει για νέα Ίμια; Και κατ' εντολή ποίων προειδοποιεί; (...) Ομιλεί περί αιφνιδιασμού ο αιφνιδιασμένος».

Μήνυμα ακροατή ανέφερε ότι ο Σημίτης «θα έπρεπε να ντρέπεται να κυκλοφορεί και να μιλάει», ενώ άλλος είπε ότι ήταν «ο άνθρωπος που έβλεπε τις μίζες να περνούν κάτω από τη μύτη του και δεν μιλούσε».

Με αφορμή σχόλιο ακροατή ότι στα χρόνια της πολιτικής ακμής του Σημίτη τα Μέσα Ενημέρωσης «έκαναν πλύση εγκεφάλου» και μιλούσαν για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι η έξοδος του ίδιου από το Mega έγινε κατ' απαίτηση του Σημίτη. Είπε συγκεκριμένα:

«Όχι σε εμένα το μήνυμα αυτό. Αυτό στείλε το όπου αλλού θέλεις, όχι σε εμένα. Υπενθυμίζω την έξοδό μου από το Mega, κατ’ απαίτηση του κυρίου Σημίτη. Και νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλος Έλληνας δημοσιογράφος που έχει ασκήσει πιο συστηματική κριτική στη συγκεκριμένη περίοδο, sτα εξοπλιστικά σκάνδαλα και γενικά σε ό,τι έφερε μαζί της η περίοδος αυτή».

** Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook εφόσον σας αρέσει το μπλογκ.