Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Ελεονώρα και Γρηγόρης, ποιος ήταν πού

Δυο βραδινές εκπομπές για νυχτόβιους τηλεθεατές. Η μία με ήρεμες συζητήσεις, μακριά από αδιακρισίες για την προσωπική ζωή των συνεντευξιαζομένων, παρά μόνο σύντομες αναφορές εφόσον γινόταν
λόγος για πολύ γνωστά και πολυσυζητημένα γεγονότα. Η άλλη με φιλοξενούμενες που είχαν αβυσσαλέο ντεκολτέ, φόρεμα τσίτι (τσίτα) και με αναφορές του είδους «θέλω τον άντρα τίμιο, ειλικρινή, ας έχει και λίγα παχάκια». Στη μία «κάποιος» Λυκουρέζος μιλάει για τις απιστίες του απέναντι στη Ζωή αλλά δεν πυροβολείται από ερωτήσεις «με ποιαν; πώς; γιατί;» –το λέει, του γίνεται μια ερώτηση και η συζήτηση φεύγει για αλλού.

Στην άλλη «πασίγνωστη» καλλιτέχνις (που τυχαίνει να τη βλέπεις πρώτη φορά) ερωτάται πώς είναι δυνατόν μια τόσο όμορφη γυναίκα να έχει μόνο μόνιμη σχέση (όταν έχει) και «πώς γίνεται να παραμένεις, ΕΣΥ, τρία χρόνια χωρίς δεσμό» (γιατί ο/η παρουσιαστής/τρια έχει ληξιαρχική ενημέρωση περί τα ερωτικά πάντων των σελεμπριτιανών).

Στη μία ο/η παρουσιαστής κάθεται ήρεμα, συζητάει απλά, ενώπιος ενωπίω με τους καλεσμένους. Ο/η άλλος/η μιλάει, κάνει κινήσεις, σηκώνεται και χορεύει, όπως χορεύει η καλεσμένη του, για να κάνει –υποτίθεται– τηλεοπτικό κέφι.

Τη μια εκπομπή παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη, την άλλη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Εσείς προβλέψτε ποιος/ποια ήταν σε κάθε εκπομπή. Και, ακόμα, βρείτε ποιος/ποια προηγείται (με απόσταση) στης μετρήσεις τηλεθέασης (γιατί το κοινό αργεί να βρει την καλή κρίση, αλλά κάποτε το καταφέρνει).

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ «Μου αρέσει», αν πράγματι σας αρέσει το μπλογκ του Harddog και θέλετε βλέπετε κάποιες από τις αναρτήσεις του.