Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

«Οι καναλάρχες επιλέγουν ανάλογα με το ποιος είναι φίλος»

«Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την τηλεόραση. Είναι αχταρμάς πολλών κακών και μερικών καλών στιγμών. Υπάρχουν όμως καλά σίριαλ. Δεν είναι όλα χάλια. Μου αρέσει το ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. Είναι συμπαθέσταστο, κάθεσαι
και το χαζεύεις. Ξεχωρίζω από το συγκεκριμένο σίριαλ τον Παύλο Ευαγγελόπουλο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μου αρέσει και το ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ το οποίο έχει μερικές αφέλειες. Μου αρέσει η πρωταγωνίστρια Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Θανάσης Πατριαρχέας ο οποίος είναι νέος και καλός ηθοποιός. Βλέπω και κάποια τοκ σόου. Η τηλεόραση είναι χρήσιμο είδος. Είναι μια εικόνα της ζωής μας».
** «Οι περισσότεροι κριτικοί είναι εναντίον μου. Δεν ξέρουν κινηματογράφο. Ο Νίνος Μικελίδης ήταν η εξαίρεση. Ξέρει κινηματογράφο. Επίσης ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης και ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Δεν είναι αφοριστικοί. Σιχαίνομαι τη θολοκουλτούρα».
** «Το χιούμορ, το καλόγουστο χιούμορ και η σάτιρα. Η σάτιρα εκπροσωπείται μόνο από το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ. Κάνουν πολιτική σάτιρα η οποία λείπει. Τους παραδέχομαι. Παλιά είχα κάνει τα ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ. Πάντως υπάρχουν άξιοι για κάνουν τηλεόραση. Υπάρχει π.χ. ο Περάκης. Δεν ξέρω όμως πώς επιλέγουν οι καναλάρχες; Επιλέγουν ποιος είναι φίλος κλπ. Η τηλεόραση είναι φτωχή από άποψη δημιουργών. Το ΟΡΕΝ πήρε τον Μανουσάκη. Μπράβο του».

** Αποσπάσματα από συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός στον Χρήστο Παπαθεοφάνους και δημοσιεύεται στο new-economy.gr. Δείτε την εδώ ολοκληρωμένη.