Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Το αμήχανο χαμόγελο του Χατζηνικολάου

MIA «ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ» ΓΙΑ ΤΗ REAL NEWS ΜΕΣΩ ΑΝΤΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ

Από τους βασικότερους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής εκλογικής βραδιάς ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Έκανε τα πάντα για να ανταποκριθεί  καλύτερα. Και χαμογελούσε για να δείχνει ευχάριστος, και τον έπιανε το αυστηρό του όταν χρειαζόταν, και προσπάθησε να ισορροπεί «ιδεολογικά» κρατώντας ίσες αποστάσεις από αριστερά και δεξιά (το έχει μάθει καλά αυτό
από τον Real), και αστειεύτηκε, και θύμωσε με μια από τις συνεργάτιδές του στον ραδιοσταθμό του Real Group που ήταν καλεσμένη στο στούντιο του Αντένα: τη Λιάνα Κανέλλη. Στο τελευταίο μέρος του εκλογικού απόηχου, όμως, αναγκάστηκε να χαμογελάει αμήχανα και κουραστικά, όταν έδωσε τη σκυτάλη του τηλεοπτικού μαραθώνιου στον Χριστόφορο Ζαραλίκο για να κλείσει με σάτιρα τη βραδιά. Όχι πως ήταν άσχημα τα αστεία του (ούτε ξεκαρδιζόσουν κιόλας), αλλά το είδος τού χιούμορ του Ζαραλίκου, που είναι φτιαγμένο για σταντ απ κόμεντι, βγάζει γέλιο κυρίως όταν απευθύνεται ζωντανά σε κοινό που βρίσκεται κοντά του και όχι σε ένα κοινό μόνο και απομονωμένο μπροστά στην τηλεοπτική οθόνη του σπιτιού του.

Ο Χατζηνικολάου, που εμφανιζόταν σε τηλεοπτικό παράθυρο παρακολουθώντας, συνήθως σιωπηλά, με λίγες μόνο παρεμβάσεις-πάσες στον σταντ απ κωμικό, αναγκαζόταν να παρακολουθεί χαμογελώντας μπροστά στην κάμερα –είπαμε: μάλλον αμήχανα– και αυτό τράβηξε αρκετά, όσο τράβηξε και η «παράσταση» του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Τόσο που ο παρουσιαστής τον ρώτησε, πάντα με το βιασμένο χαμόγελο, «τελείωσες ή αργείς;» Πάντως μετά την ολοκλήρωση του χιουμοριστικού προγράμματος ευχαρίστησε τον Ζαραλίκο και του είπε: «Έφερες το χαμόγελο σε αυτή τη δύσκολη βραδιά». Πιθανόν ο Χατζηνικολάου θα εννοούσε το δικό του χαμόγελο. Γιατί απόν χαμόγελα θεατών στα σπίτια, δύσκολο...

Κατά τα άλλα, ξεχώρισαν μερικές στιγμές στον τηλεοπτικό  μαραθώνιο του  Αντένα  με κεντρικό παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου:

** Οι τόνοι ανέβηκαν όταν τον λόγο πήρε η Λιάνα Κανέλλη. Ο παρουσιαστής έκανε μια ερώτηση, η βουλευτής του ΚΚΕ μιλούσε πάνω στα λόγια του, εκείνος της είπε να τον αφήσει να ολοκληρώσει την ερώτηση, εκείνη είπε να μην τη διακόπτει όταν απαντάει και ο Χατζηνικολάου έκλεισε το φραστικό επεισόδιο (πάντα σε διάλογο που γινόταν στον πληθυντικό) λέγοντας εκνευρισμένος πως, εντάξει, δεν θα της υποβάλει ερώτηση. Και από τότε την αγνόησε.

** Ένας άλλος συνεργάτης του Νίκου Χατζηνικολάου στο Real Group, ο Νίκος Μπογιόπουλος, διακόπηκε αρκετές φορές (όπως κι άλλα μέλη του πάνελ) για να γίνουν διάφορες συνδέσεις για δηλώσεις και γεγονότα που «έτρεχαν». Ο Μπογιόπουλος πέταξε το καρφί του κάποια στιγμή, μιλώντας σε άλλο μέλος του πάνελ: «Ο Νίκος με διακόπτει επειδή με αγαπάει» είπε, μάλλον όχι με εύθυμη διάθεση.

** Δεν έχασε την ευκαιρία ο Χατζηνικολάου να ευλογήσει τα γένια τής Real News λέγοντας, τουλάχιστον δύο φορές, ότι πριν από 15 ημέρες είχε γράψει ως πιθανή ημερομηνία των εθνικών εκλογών την 30η Ιουνίου, η οποία φαίνεται να είναι και η επικρατέστερη μετά από την αναγγελία από τον Αλέξη Τσίπρα ότι πάμε ξανά προς τις κάλπες. Μια ανέξοδη διαφήμιση...

** Κάποια στιγμή, απευθυνόμενος στο τηλεσκηνοθέτη τού είπε, χαμογελώντας, ότι δείχνει συνεχώς κάρτες της Νέας Δημοκρατίας, κι ας δείξει καμιά άλλη.

** Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το μπλογκ και θέλετε να εμφανίζονται στον τοίχο σας τα θέματά του ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και κάντε like (φυσικά μόνο αν σας αρέσει.)