Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Δυνατό περιοδικό, δυνατές υπογραφές

ΠΛΟΥΣΙΟ, ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΕ ΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

Χρειάστηκαν 35 χρόνια για να γυρίσει ο τίτλος πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλη στιγμή, το μέγεθος της οποίας, όπως έγραψε ο Αλέξης Σπυρόπουλος, θα το συνειδητοποιήσουν οι σημερινοί πρωταγωνιστές μετά από πενήντα χρόνια –στα γεράματά τους. Τότε θα έχουν μαζί τους, αυτοί κι όσοι έζησαν και πανηγύρισαν τον τριπλό θρίαμβο (τίτλος, αήττητο και νταμπλ) ένα σπουδαίο δημοσιογραφικό
ντοκουμέντο, ένα συλλεκτικό περιοδικό σε πολυτελή έκδοση, που σε σύνολο 204 σελίδων συμπυκνώνει την αφθονία των στιγμών ευτυχίας του ΠΑΟΚ στην πιο πλούσια και πιο γόνιμη περίοδο της ιστορίας του. Το «ΠΑΟΚ ΝΤΑΜΠΛ 2019» (με χάσταγκ #ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ) είναι μια πραγματικά –κι όχι κατ' ευφημισμό– συλλεκτική έκδοση, την εγκυρότητα της οποίας εγγυώνται:

** Η σημαντική εκδοτική εταιρεία της Θεσσαλονίκης η Metromedia (έχει την ημερήσια αθλητική εφημερίδα Metrosport και, ακόμη, τα Μetropolis 95,5, ZOO 90,8, Republic 100,3, Velvet 96,8 και Metrosport.gr),
** Ο εκδότης Παύλος Ανδρώνης.
** Κι ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας (επί σειρά ετών συνεργάτης μας σε αθηναϊκές εκδόσεις, με κυριότερη την Αθλητική Ηχώ), ο φίλος Στέλιος Γρηγοριάδης, που πέρα από τα κείμενά του στο συλλεκτικό περιοδικό, έχει τη διεύθυνση και την επιμέλειά του.

Στις σελίδες του «ΠΑΟΚ ΝΤΑΜΠΛ 2019» υπάρχει το σύμπαν του φετινού άθλου. Φωτογραφίες, αναφορές και μεγάλες στιγμές, η φιέστα του τίτλου που έδωσε μια νέα προοπτική στις αθλητικούς συλλογικούς εορτασμούς, σχόλια και σπουδαίες υπογραφές όχι μόνο δημοσιογράφων, αλλά και μεγάλων ονομάτων της ιστορίας του ΠΑΟΚ που αρθρογραφούν. Είναι οι Γιώργος Κούδας, Γιώργος Σκαρτάδος, Κώστας Φρατζέσκος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Άγγελος Αναστασιάδης.

Σχολιάζει ακόμα μια πλειάδα δημοσιογράφων: Δημήτρης Μπούζας, Στέλιος Γρηγοριάδης, Γιώργος Μπούζος, Χρήστος Νάσκας, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαΐρης, Χρύσανθος Δοβλέτογλου, Γιώργος Πετρίδης, Γιώργος Καραγιάννης, Μιχάλης Βραζιλιάνος, Νίκος Κουλιανός, Αντώνης Κλαδάς.

Οι προσφορές

Το περιοδικό συνοδεύουν ελκυστικές προσφορές. Είναι δύο ιλουστρασιόν γιγαντοαφίσσες και η μόνο για τους αναγνώστες του περιοδικού μετάδοση όλων των γκολ του ΠΑΟΚ, σε όλους τους αγώνες της περιόδου, όπως μεταδόθηκαν ζωντανά από το Metropolis 95.5. Κι αυτό, για όσους δεν γνωρίζουν τα της Θεσσαλονίκης, είναι εξαιρετικό επειδή η περιγραφή των γκολ από τον σταθμό είχε πάντα μια ιδιαιτερότητα, λατινοαμερικάνικη χροιά και πολλές από αυτές τις περιγραφές αποτελούσαν κάθε εβδομάδα θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων και σχολιάζονταν ή αναμεταδίδονταν σε ραδιοφωνικές εκπομπές του επταημέρου ως το επόμενο παιχνίδι. Η πρόσβαση στην περιγραφή των γκολ (και το κατέβασμά τους στο προσωπικό αρχείο κάθε αναγνώστη) θα γίνεται με κωδικό (QR CODE) που θα υπάρχει στο περιοδικό και θα επιτρέπει σύνδεση με τη βάση του metrosport.gr.

Από τα θέματα του περιοδικού ξεχωρίζει, ανάμεσα σε πολλά άλλα, η αφήγηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:  Οι 10 πιο έντονες στιγμές και σε ποιο γήπεδο θα... σκότωναν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αν μπορούσαν.

Και στην Αθήνα

Το «ΠΑΟΚ ΝΤΑΜΠΛ 2019» κυκλοφορεί το Σάββατο, 18 Μαΐου, στη Βόρεια Ελλάδα και σε πολλά σημεία πώλησης της Αθήνας. Θα τα αναφέρουμε σε επόμενη ανάρτηση του Harddog ως την ημέρα της έκδοσης.
Καλοτάξιδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Δυναστεία ΠΑΟΚ, εποχή ΠΑΟΚ

** Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το μπλογκ του Harddog και θέλετε να εμφανίζονται στον τοίχο σας τα θέματά του ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και κάντε like (φυσικά μόνο αν σας αρέσει.)