Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Γιώργος Μητσικώστας: Γιατί χωρίσαμε με την ΕΡΤ

Ο Γιώργος Μητσικώστας όταν άρχιζε τη σατιρική εκπομπή του στη ΕΡΤ, τον Φεβρουάριο του 2018, διαβεβαίωνε ότι η σάτιρά του δεν θα είχε περιορισμούς. Έγραψε τότε: «Είναι γεγονός. Από 5 Φεβρουαρίου το Mhtsishow στην ΕΡΤ. Στο 1ο κανάλι κάθε βράδυ στις 20.40 μέχρι τις 21.00. Από Δευτέρα έως Παρασκευή. Μέχρι πριν το Μουντιάλ θα πάμε πρώτα ο Θεός. Κι επειδή δέχομαι πολλά μηνύματα
εάν όσα γυρίζουμε θα βγαίνουν στον αέρα.. Απαντώ πως ναι. Είτε απευθείας στην εκπομπή είτε εδώ στο FB ή στο κανάλι Mhtsishow στο Youtube. Τίποτα, μα τίποτα δεν θα κόβεται ή θα πετιέται. Αυτά».

Σε χθεσινή συνέντευξή του (Δευτέρα, 20 Μαΐου) ο Γιώργος Μητσικώστας απαντώντας στο ερώτημα για τη διακοπή της συνεργασίας του με τη δημόσια τηλεόραση, είπε ότι δεν υπήρξε λογοκρισία:

«Με την ΕΡΤ ήταν ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει – ουκ εν τω πολλώ το ευ. Δεν υπήρξε λογοκρισία για να σου απαντήσω ευθέως. Απλώς έκλεισε ο πρώτος κύκλος και ο δεύτερος δεν προχώρησε, επειδή δεν υπήρχαν κάποια προαπαιτούμενα».

Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε στο katiousa.gr. Από όσα άλλα ενδιαφέροντα είπε, ξεχωρίζουμε την αναφορά του για το πώς ξεκίνησε τις μιμήσεις, από πολύ μικρή ηλικία, πώς εξελίχθηκε και ποιο πρόσωπο της οικογένειάς του τον επηρέασε κάνοντας κι αυτό μιμήσεις των... γειτόνων.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Γ. Μητσικώστα στο katiousa.gr

** Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το μπλογκ του Harddog και θέλετε να εμφανίζονται στον τοίχο σας τα θέματά του ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και κάντε like (φυσικά μόνο αν σας αρέσει.)