Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

«Οι Αρβύλες σε λίγο θα γράφουν και νεκρολογίες»

Οι Αρβύλες έχουν καταφέρει να στρέψουν εναντίον τους σοβαρούς σχολιαστές, έγκυρες πένες, ονόματα των οποίων εμπιστεύεσαι τη γνώμη. Η φιλοξενία, και το «ξέπλυμα» ουσιαστικά, του Νίκου Μαστοράκη, ήρθε να ενισχύσει όσους έχουν/έχουμε καταλάβει από χρόνια τη φθορά του χιούμορ τους. Γιατί πολλοί ενοχλήθηκαν και άρχισαν
να βοηθούν στην αποδόμηση του μύθου τους. Ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος Ξανθάκης που έγραψε για τον Κανάκη και την παρέα του στο newpost (εντοπίσαμε το κείμενό του από τους Zoornalistas) ότι «έρχεται η ώρα να πάρουν και αυτοί την άγουσα για το χρονοντούλαπο». Διαβάστε το άρθρο του από τα λινκ που προηγήθηκαν. Πρώτα, όμως, πάρτε μια γεύση με την κατάληξή του:

«(...) Καλά κάνουν οι Αρβύλες και σατιρίζουν όποιον γουστάρουν και τα χώνουν όπου βρουν. Δικαίωμά τους είναι και ας το χοντραίνουν το στόρι συχνά πυκνά.
» Όταν όμως νεκρανασταίνουν τους βρικόλακες της χούντας, έρχεται η ώρα να πάρουν και αυτοί την άγουσα για το χρονοντούλαπο. Γιατί σε λίγο θα γράφουν και νεκρολογίες για τον λεβέντη τον Ντερτιλή…»