Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Οι Αρβύλες αλλάζουν επίπεδο…

Το χιούμορ των Αρβύλων έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν εννοούμε σε ψηλότερο, εννοούμε σε χαμηλότερο. Κι από ό,τι φαίνεται η κάθοδος στα υπόγεια της ευθυμίας των Κανάκηδων συνεχίζεται. Έχουμε γράψει
σχετικά σε «ανύποπτο» χρόνο την άποψη μας. Ανύποπτο σε σχέση με το σχόλιο που διαβάσαμε στο dailymedia.gr για την τελευταία τους εκπομπή. Την οποία δεν είδαμε –δεν βλέπουμε από πέρσι και πρόπερσι (κι όχι μόνο φέτος, φυσικά) αυτά τα «αστεία» των Αρβύλων που εκβιάζουν το γέλιο των τηλεθεατών με το δικό τους κουρδιστό χαχανητό. Βέβαια, όπως αναφέρεται και στο σχόλιο του Dailymedia δεν έχει ευθύνη ο Σκάι για το χιούμορ το οποίο προκάλεσε τον συγκεκριμένο σχόλιο.

Το Ράδιο Αρβύλα μπήκε εδώ και χρόνια στο ασανσέρ που δεν έχει άνοδο. Από τότε που (για να... γελάσουμε) οι συντελεστές του έβγαζαν στον δικό τους αέρα με τη μεγάλη θεαματικότητα, διάφορους από την αέρα του τηλεοπτικού περιθωρίου. Είναι αυτοί που επί της ουσίας μάς σύστησαν τηλεοπτικά τον Στέφανο Χίο και μεγέθυναν τη φωνή του, ας μην το ξεχνάμε.

Ακολουθεί το σχόλιο του dailymedia.gr που μπορείτε να το βρείτε και εδώ, με τις υπογραμμίσεις και τις τονισμένες λέξεις ή φράσεις που επέλεξε ο συντάκτης του:

«Κάποιοι μπορεί να θεωρούν το Ράδιο Αρβύλα την επιτομή της σατιρικής εκπομπής, που κάνει κριτική σε όλους, βρίσκει εμπνευσμένα βίντεο και κάνει χιούμορ υψηλού επιπέδου.
» Κάποιοι άλλοι μπορεί απλώς να θεωρούν τον Αντώνη Κανάκη έναν ευφυέστατο άνθρωπο που ξέρει να πουλάει το προϊόν του καλύτερα απ’ τον καθένα, δημιουργώντας υπεραξία σε μια πολύ μέτρια εκπομπή, η οποία στη χαβούζα της ελληνικής τηλεόρασης μοιάζει με όαση. Όποια γνώμη και να έχεις για το Ράδιο Αρβύλα και τον Κανάκη δεν γίνεται να μην ένιωσες μια τρομακτική αμηχανία βλέποντας το χθεσινό βίντεο για τις διακοπές του Τσίπρα στο κότερο.
» Και είναι εντυπωσιακό, πώς ενώ έχεις τόσο υλικό για σάτιρα μετά το νέο αυτογκόλ του πρωθυπουργού επιλέγεις να δημιουργήσεις ένα πράγμα που θύμιζε οικογενειακές ιστορίες γραμμένες από τον Γιώργο Αυτιά.
» Πούρα, κότερα, νεκροί στο Μάτι, όλα στο μπλέντερ σε ένα αποτέλεσμα που μπαίνει στο Top των χειρότερων στιγμών του Ράδιο Αρβύλα.
» Ναι, ήταν παραπάνω από μια αποτυχημένη προσπάθεια σάτιρας, αλλά εξίσου άστοχο, τραγικό και εμπαθές είναι να φτάνεις στο άλλο άκρο και να λες ότι ήταν μέρος της προπαγάνδας του ΣΚΑΪ για να πλήξει την κυβέρνηση και ότι αν ήταν σε άλλο κανάλι δεν θα έπαιζαν ποτέ το συγκεκριμένο βίντεο.
» Είναι άλλο να κάνεις κριτική σε μια αποτυχημένη απόπειρα σάτιρας και άλλο να βλέπεις φαντάσματα και ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας παντού.
» Λίγη σοβαρότητα ένθεν κακείθεν δεν βλάπτει…»

** Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το μπλογκ και θέλετε να εμφανίζονται στον τοίχο σας τα θέματά του ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και κάντε like (φυσικά μόνο αν σας αρέσει.)