Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Sportime: Κυκλοφορούμε!

Στην ανάγκη να τονίζει καθημερινά στην κορυφή της πρώτης της σελίδας –προφανώς προς αποφυγή σύγχυσης– ότι «κυκλοφορεί», βρέθηκε η Sportime μετά από τα δημοσιεύματα ότι επίκειται συνεργασία της με το Έθνος, ώστε να συνεχίσει ως ένθετη αθλητική έκδοση μαζί την εφημερίδα του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που τελικά δεν προχώρησε ή δεν ίσχυε. Στο φύλλο της Δευτέρας η Sportime έγραψε πλάι στο λογότυπό της με κεφαλαία γράμματα «Κυκλοφορούμε και
σήμερα και αύριο και την Τρίτη και…», ενώ στη σημερινή έκδοση υπήρχε το ίδιο χτύπημα, στην ίδια θέση, ελαφρώς συμπληρωμένο: «Κυκλοφορούμε και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα».

Αλλαγή στην πρώτη σελίδα

Από το τρίτο δεκαήμερο του  Μαρτίου η Sportime έχει αλλάξει τον σχεδιασμό του πρωτοσέλιδού της που έγινε πιο απλό, ίσως πιο εύκολο στην ανάγνωση των χτυπημάτων, όχι όμως πιο εμφατικό από το προηγούμενο που είχε το δυναμικό (πολύ καλό εν προκειμένω) στιλ των αθλητικών εντύπων. Το τελευταίο φύλλο με αυτόν τον σχεδιασμό κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου και το πρώτο με τον νέο, ο οποίος εξελίχθηκε περισσότερο έως τη σημερινή του μορφή, που προσιδιάζει ελαφρώς με την αρχική σελίδα του σάιτ της, ήταν την επομένη, 23 Μαρτίου (δείτε το κολάζ με τα δύο πρωτοσέλιδα πιο κάτω).

Η νέα Sportime είχε αρχίσει την πορεία της με τιμή ένα ευρώ και από την 1η Φεβρουαρίου φέτος ανέβηκε στο 1,30. Είναι άγνωστο αν η αύξηση επηρέασε ή όχι την κυκλοφορία της αφού περιλαμβάνεται στις αρκετές εφημερίδες των οποίων οι πωλήσεις δεν ανακοινώνονται.

@ Η σελίδα του Harddog στο facebook, για όσους αρέσει το μπλογκ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ