Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Ελεονώρα και Ναταλία: σε ένα βράδυ είπαν αυτά που δεν λέγονται...

ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ, ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ «ΑΝΟΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ», ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥΣ ΣΕΞΟΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ

Η συνομιλία τής Ελεονώρας Μελέτη με τη Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Τρίτης προς το ξημέρωμα της Τετάρτης δικαίωσε αυτό που έχουμε γράψει παρακολουθώντας κατά καιρούς και αποσπασματικά τις νυχτερινές
συνεντεύξεις της στον Alpha: ότι κάνει μακράν τις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες νυχτερινές εκπομπές συζητήσεων. Καλύτερες από εκείνες του Κωστόπουλου, του Αρναούτογλου, του Λιάγκα ή, θα προσθέσουμε τώρα, του Μαστοράκη παλιότερα –και έχουμε έχουμε εξηγήσει γιατί είναι ασύγκριτα καλύτερη απ΄ όλους αυτούς.

Η Ναταλία ξεγυμνώθηκε ψυχικά:
** Μίλησε για τους γονείς της που χώρισαν όταν ήταν σχεδόν μωρό και κανείς από τους δύο δεν ήθελε να αναλάβει την επιμέλειά της, κάτι που έκανε η γιαγιά, η μητέρα του Φρέντυ.
** Εξήγησε γιατί η ίδια δεν θέλησε να γίνει ποτέ μαμά.
** Αναφέρθηκε στον λόγο που είχε δεσμούς με κατά πολύ νεότερους άντρες (αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας σε σχέση της ήταν τα 17 χρόνια) και αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε η Ελεονώρα για να τζογάρει πάνω του.
** Δεν δίστασε να πει ότι είναι πενήντα τεσσάρων ετών.
** Αποκάλυψε πολλά προσωπικά, πάρα πολλά, που λίγοι μπορούν να το αναφέρουν δημόσια -ίσως ούτε καν στον ψυχαναλυτή τους.

Ήταν μια μεγάλη κουβέντα ανάμεσα σε δύο λαμπερές κυρίες μπροστά στις κάμερες χωρίς ενδοιασμούς, με την ελευθερία που θα είχαν σε συνομιλία τους σε ένα καφέ, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Και όλα αυτά χωρίς η Ελεονώρα να προσπαθεί να χωθεί με αδιακρισία στην ιδιωτικότητα της Ναταλίας και δίχως η Ναταλία να προσπαθεί να πουλήσει για εφέ και για εντυπώσεις αυτήν την ιδιωτικότητας. Όπως, δηλαδή, γινόταν κατά κόρο στις εκπομπές των ανδρών τηλεοπτικών νυχτόβιων, όπου το ροζ, το χοντρό υπονοούμενο, η κλειδαρότρυπα, έως και η αθυροστομία, αποτελούσαν βασικά συστατικά.

Η λευκή ψήφος που έγινε πολύ θετική άποψη

Δεν είχαμε έως τώρα ούτε θετική ούτε αρνητική άποψη για την Ελεονώρα Μελέτη: λευκή ψήφος η γνώμη μας. Ώσπου πέσαμε κάποιες φορές, τυχαία πάντα, πάνω σε συνεντεύξεις της για το Μετά τα Μεσάνυχτα. Μας κέρδισε η πραότητά της, η μεταδοτική ηρεμία της, ο σεβασμός στον λόγο των φιλοξενούμενων (κι έχει πολλή σημασία αυτός ο σεβασμός). Τους άκουγε –τους ακούει– τους άφηνε να ολοκληρώσουν τη σκέψη τους, δεν τους διέκοπτε, δεν τους ιντρίγκαρε. Κάτι δηλαδή που επιβάλλει (που απαιτεί στην πραγματικότητα) η «πιασάρικη» δημοσιογραφία. Κόντρα σε όλα αυτά η Ελεονώρα πέτυχε εκεί που οι «σκαπανείς» (!) των νυχτερινών συζητήσεων, των late night εκπομπών, αναγκάστηκαν να αποσυρθούν.

… Και η Δήμητρα (Λιάνη) Παπανδρέου για τον «ιστορικό» έρωτα

Θα το πούμε και θα ολοκληρώσουμε για τη συνέντευξη της Ναταλίας στην Ελεονώρα: γλυκύτατες κι οι δύο. Δεν ήθελες να τελείωσε αυτό το πινγκ πονγκ ειλικρίνειας και ποιότητας. Αντίθετα με την συνέντευξη που ακολούθησε αμέσως μετά. Ήταν με τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδέου (μόνο «Παπανδρέου» την ανέφεραν στην κάρτα) η οποία με στόμφο στην αρχή της συζήτησης είπε ότι θα λεχθούν μόνο αλήθειες. Μία από τις οποίες ήταν ότι ο έρωτάς της με τον Ανδρέα ήταν πολύ μεγάλος, ήταν ανεπανάληπτος, ήταν μοναδικός και ήταν, όπως ακριβώς τον χαρακτήρισε, «ιστορικός». Ιστορικός έρωτας…

** Το σχόλιο γράφτηκε πριν γίνουν γνωστά τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε η συγκεκριμένη εκπομπή (Διαβάστε εδώ, στους Zoornalistas, τη σχετική είδηση).

@ Η σελίδα του Harddog στο facebook, για όσους αρέσει το μπλογκ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ