Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Το Open για δεύτερη συνεχή ημέρα παίζει μπάλα στην Ισπανία

Το ποδόσφαιρο έχει μπει για τα καλά στο Open. Μετά τη ζωντανή μετάδοση του μεγάλου ισπανικού νέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, προσφέρει για δεύτερη συνεχή ημέρα, το βράδυ της Πέμπτης, έναν
ακόμα ισπανικό παιχνίδι σε απευθείας μετάδοση. Είναι ο αγώνας Κυπέλλου, του Κόπα Ντελ Ρέι, ανάμεσα στην Μπέτις και τη Βαλένθια. Το δελτίο Τύπου του καναλιού αναφέρει: 
«Ζωντανά και αποκλειστικά στο OPEN την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.55 η πρώτη «μάχη» της Μπέτις με τη Βαλένθια με στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey!
» Οι Πράσινοι της Ανδαλουσίας απέναντι στις Νυχτερίδες της Βαλένθια! Η πρώτη αναμέτρησή τους μεταδίδεται από το OPEN αποκλειστικά και ζωντανά από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν αυτήν την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.55 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη.
» Η Μπέτις του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο οποίος είναι σήμερα αντιπρόεδρος και αθλητικός διευθυντής στην ομάδα της καρδιάς του, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή στον τελικό που θα γίνει στην έδρα της!
» Όμως η φορμαρισμένη Βαλένθια ξέρει καλά από μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού. Και είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο μετά από 11 χρόνια.
» Μπέτις-Βαλένθια στις 7 Φεβρουαρίου για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας μόνο στο OPEN.
 » Αυτά τα ποδοσφαιρικά ραντεβού στο OPEN δεν χάνονται!»