Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Πειράχτηκε ο Καμμένος από τον τίτλο της Real, αλλά... δεν έχει παράπονο

ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΕΠΕΙΔΗ... ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΠΩΣ «ΕΠΑΙΞΕ» ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ

Τον πείραξε τον Πάνο Καμμένο ο τίτλος στο βασικό θέμα της Real News που έγραφε «Με Καμμένο... Καταλύτη»; Πιθανόν ναι, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι όταν ο ρεπόρτερ της εφημερίδας πήρε το μικρόφωνο για να καταθέσει την ερώτησή του στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, ο
Καμμένος κάτι πέταξε,προφανώς πικαρισμένος, για τον επιτυχημένο τίτλο. Εννοεί ότι είστε καταλύτης των εξελίξεων, εξήγησε ρεπόρτερ, αλλά ο Καμμένος ανέφερε ότι μπορεί να εκληφθεί και ως ο καταλύτης του αυτοκινήτου που κάηκε. Όμως αμέσως πρόσθεσε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τη Real News.

Αλλά και με άλλα Μέσα Ενημέρωσης «έπαιξε» ο Πάνος Καμμένος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με την οποία ανάγγειλε την απόφαση για την αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛ από την κυβέρνηση. Στον συντάκτη του Ελεύθερου Τύπου είπε ότι θα απαντήσει στην ερώτησή του, αλλά «εσείς δεν τα γράφετε» (εννοούσε την εφημερίδα), ενώ ανάγγειλε –προφανώς ειρωνικά–ότι σταματάει το εμπάργκο κατά του Σκάι. «Μα ο Σκάι έχει απεργία» του επισήμαναν από το δημοσιογραφικό ακροατήριο. Και η απάντηση του Καμμένου: «Γι αυτό το σταματάω».

** Σημείωση: Το βλέμμα του Καμμένου στη φωτογραφία που εικονογραφεί το πρωτοσέλιδο της Real News είναι όλα τα λεφτά!