Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Η νουβέλα του δημοσιογράφου, ο έρωτας του πανεπιστημιακού γιατρού

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗ 

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Βασίλη Κοντογουλίδη «Η τελευταία φορά», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις «Μπαρμπουνάκης» παρουσιάζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 19:30.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Γιάννης Χατζηδημητρίου,πρώην πρύτανης ΠΑΜΑΚ, Στέλιος Παπαθανασίου, διδάκτωρ.Φιλολογίας και Θεολογίας, Ειρήνη Τσαρούχα, δημοσιογράφος.

Η νουβέλα: Ο Στέφανος είναι πανεπιστημιακός γιατρός, ιδεολόγος
στην υπηρεσία του συνανθρώπου του στη Θεσσαλονίκη. Από ένα θαύμα γεννήθηκε, σ’ ένα θαύμα αποδίδει τη ζωή και τον έρωτα. Η Ελλάδα, που τόσο αγαπά, τον πληγώνει καθημερινά. Κι ένας έρωτας απ’ αυτούς που δε λογάριαζε θα του ανατρέψει την καθημερινότητα.

Ο Συγγραφέας: Ο Βασίλης Κοντογουλίδης γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και γενικός γραμματέας του διοικητικού της συμβουλίου. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εφημερίδες , ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι διευθυντής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100. «Η τελευταία φορά» είναι το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα.

** Το κείμενο είναι από δελτίο Τύπου που λάβαμε