Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Αλαφούζος, ολική επαναφορά

«(...) Δόθηκε αυτή η δυνατότητα στον Γιάννη Αλαφούζο για να τακτοποιήσει δικά του λάθη, με ηρεμία. Και σήμερα είναι γεγονός πως βρισκόμαστε σε μία νέα πραγματικότητα, που κατανοώ πως δεν μπορεί να γεμίσει τον κόσμο του συλλόγου, όμως είναι προτιμότερη από την
ανασφάλεια που υπήρχε πέρυσι τέτοια εποχή και μέχρι να ξεκινήσει η φετινή σεζόν.

» Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό, όμως, σιγά-σιγά αρχίζει να δείχνει πως έχει την πρόθεση να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια. Βλέπει και ο ίδιος πως η κατάσταση γίνεται όλο και πιο εύκολα διαχειρίσιμη και έχουν δημιουργηθεί προοπτικές. Από τα ρεπορτάζ προκύπτει, πως είναι έτοιμος να πάρει ξανά κανονικά την θέση του, να βγει μπροστά και να ενισχύσει το πλάνο της επόμενης ημέρας(...)».

«(...) Το τελευταίο διάστημα, μας έχει "τελειώσει" ο Παϊρότζ, με τον Παναθηναϊκό όμως να μην είναι ακυβέρνητος. Είναι ξεκάθαρο πως το πλάνο των Δώνη, Νταμπίζα, ο Γιάννης Αλαφούζος θα το αφήσει να τρέξει. Τον βοηθά σημαντικά το γεγονός πως οι Δώνης, Νταμπίζας δέχονται να υπηρετήσουν πιστά αυτό το πλάνο και κάνουν γκελ στον κόσμο της ομάδας.

» Δεν απαιτούν από τον Αλαφούζο να ανεβάσει το μπάτζετ για να πάρουν δανεικούς, κάτι που έκαναν οι προκάτοχοι τους, ζητούν μόνο να υπάρχει  ευλυγισία σε μικρά ποσά, ώστε να μπορούν να αποκτήσουν και άλλα νέα παιδιά, με χαμηλό κόστος για τον σύλλογο, κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει.

» Επίσης έχουν ζητήσει να έχει ο Γιάννης Αλαφούζος μία παρουσία για να φαίνεται και στην πράξη πως η ομάδα έχει διοίκηση κάτι που έχει υποσχεθεί πως θα το κάνει σύντομα. Η προσθήκη του Αρμενάκα δείχνει πως το πλάνο εξελίσσεται, ενώ υπάρχει ακόμα η περίπτωση του Μάριου Σιαμπάνη, που θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

» Ο Παναθηναϊκός αυτήν την εποχή, δεν έχει κάποιον υποψήφιο αγοραστή, αλλά ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ το οποίο έχει δεχθεί να υπηρετήσει ο Γιάννης Αλαφούζος, γνωρίζοντας πως, μέσα από την επιτυχία του μπορεί να βρεθεί λύση και στο οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου».

** Αποσπάσματα από το άρθρο του Τσάρλυ στο sport24.gr. Δείτε το ολόκληρο εδώ.