Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Ανανέωσε με ΕΡΑσπορ ο Σπύρος Τσάμης

Ο Σπύρος Τσάμης δεν είναι μόνο ένας καλός δημοσιογράφος του γραπτού Τύπου (Ελευθεροτυπία, Αθλητική Ηχώ, Φίλαθλος κ.ά.) και του ηλεκτρονικού (από τα παλιά στελέχη της ΕΡΑ πριν από το κλείσιμο), είναι και ένας αδάμαστος μαχητής που ξεπέρασε προβλήματα που άλλους θα λύγιζαν και βρίσκεται πάντα στις επάλξεις της Ενημέρωσης. Η εκπομπή του κάθε Σαββατοκύριακο στο αθλητικό ραδιόφωνο του δημόσιου ενημερωτικού φορέα είναι από τις καλύτερες στα fm. Με πολλή δουλειά
πίσω της, με διαστάσεις πέρα από το αθλητικό πλαίσιο, με συνεντεύξεις, αναλυτική σκέψη, καλή εκφορά λόγου –πάντα τα ελληνικά του ήταν άριστα– δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στα αθλητικά πρωινά με το Ντουμ Σπύρο Γκολ.

Μετά το «μαύρο» στη δημόσια τηλεόραση και το «βουβό» στο ραδιόφωνο, ο Σπύρος επανήλθε πέρσι με την παλιά επιτυχημένη του εκπομπή. Αυτές τις μέρες, μετά από έναν χρόνο, η σύμβαση του Σπύρου Τσάμη με την ΕΡΑΣΠΟΡ ανανεώθηκε και συνεχίζει να προσφέρει τη δημοσιογραφική του ποιότητα κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή από τις 9 έως τις 10 το πρωί. Σταθερή αξία και ανεκτίμητη!