Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

Ο «χαμός»

Διαβάζεις στο Διαδίκτυο (το οποίο όλο και περισσότεροι έχουν βαλθεί να το κάνουν αναξιόπιστο) τον εκκωφαντικό τίτλο: «Open: "Χαμός" με τον Μουτσινά στο κανάλι του Σαββίδη». Λες πως κάτι εξαιρετικό τρέχει. Ότι
πλακώθηκαν, ότι τα βρήκαν, ότι τα βρόντηξε, ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν. Αν και δεν σου περνάει καν από το μυαλό πως μπορεί να ήρθε πρόταση μεταγραφής από το BBC και ότι ο Ιβάν πουλάει με τρελά λεφτά το αστέρι του, ανοίγεις το λινκ για να δεις τον χαμό. Και διαβάζεις:

«Για ακόμη μια φορά ο Νίκος Μουτσινάς στο OPEN TV, απέδειξε ότι αποτελεί την έκπληξη της φετινής σεζόν και τον μεγάλο άσο στο μανίκι του καναλιού. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής, είναι σε συνεχόμενη ανοδική πορεία και είναι από τους λόγους που χαμογελούν στα γραφεία της Παιανίας. Στόχος είναι να διατηρηθεί τουλάχιστον σε αυτά τα επίπεδα , όμως η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος …στοχεύει πάντα πιο ψηλά!».

Εκτιμήστε, πάντως, ότι έχουν τον «χαμό» σε εισαγωγικά και ότι έκρυβαν την πραγματική είδηση στο τέλος του διθυράμβου: «Ο Νίκος στοχεύει πάντα ψηλά».