Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Δημοσιογραφικές κωλοτούμπες

Τα τελευταία χρόνια ευδοκιμεί το «φρούτο της κωλοτούμπας» στην ελληνική αθλητική δημοσιογραφία. Θυμίζω τι έλεγε κάποιος εις βάρος του Σάντος την πρώτη φορά που έφυγε από την ΑΕΚ (2002), θεωρώντας τον
διάδοχό του (Μπάγεβιτς) ανώτερο του Πορτογάλου, αλλά και όταν γύρισε στην Πορτογαλία (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας) π.χ. «Ο Σάντος κάτι παθαίνει όταν πρέπει να μείνει στην κορυφή» κλπ.
Όμως τον Ιούλιο του 2016 όταν η εθνική Πορτογαλίας κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, ήταν ο ίδιος που από πολέμιος του Σάντος μετατράπηκε σε μελιστάλακτο

Φοβερά υπερτιμημένος ο Καλάθης

Ήμουν και είμαι από τους λίγους (πλέον είμαστε περισσότεροι) που από το καλοκαίρι του 2015 υποστήριζα ότι ο Καλάθης δεν αξίζει (λόγω προσόντων) να λαμβάνει άνω των 2 εκ. ευρώ ετησίως.
Τόσα λεφτά από ελληνικό σύλλογο σε περίοδο κρίσης για πλέι μέκερ που έχει κακό σουτ, χάνει βολές, δεν έχει διείσδυση και παίζει μέτρια άμυνα. Μόνο καλή πάσα διαθέτει η οποία όμως παίρνει αξία όταν αξιοποιείται από συμπαίκτη του (...)

** Απόσπασμα από άρθρο του Χρήστου Παπαθεοφάνους στο new-economy.gr. Τίτλος του «Άργησαν να προβληματιστούν για Καλάθη, Ουζουνίδη, Σκίμπε κ.λπ». Ολόκληρο εδώ.