Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Έχασε πάλι την μπάλα η Nova από την «εθνική αστέγων»!

Το έχουμε ξαναπεί/ξαναγράψει, μπορεί να φαινόμαστε κουραστικοί, αλλά θα το επαναλαμβάνουμε όποτε συμβαίνει μαζικά όπως έγινε και αυτό το Σαββατοκύριακο: η Nova έχασε για μια ακόμα
φορά την μπάλα με την επιλογή της να αφήσει έξω από τα ενδιαφέροντά της μια «εθνική αστέγων». Επτά ομάδες δεν συμπεριέλαβε στα προγράμματά της, το πρωτάθλημα απειλήθηκε με καθυστέρηση -τουλάχιστον- της έναρξής του, κάτι που θα αποτελούσε και δική της μεγάλη ζημιά, και τελικά την κατάσταση έσωσε η βαλλόμενη ΕΡΤ που ανέλαβε αυτή την στέγαση των «επτά», φυσικά όχι χωρίς έξωθεν γκρίνια.

Τελικά, πολύ συχνά το ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό ενδιαφέρον των Σαββατοκυριακοδεύτερων γίνεται ετεροβαρές, με τη μεγάλη μερίδα τηλεθέασης να πηγαίνει στο πιάτο της δημόσιας τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει και στην αγωνιστική που διανύουμε. Το Σάββατο ο κόσμος που δεν έχει συνδρομητική είδε Παναθηναϊκό (με Απόλλωνα), ΑΕΚ (με Παναιτωλικό) και την Κυριακή θα δει τον Ολυμπιακό που παίζει με τον εξαιρετικό φέτος Ατρόμητο, τον δεύτερο της βαθμολογίας!

Δηλαδή η ΕΡΤ «έδειξε» τέσσερις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομάδες. Έτσι από τις πολύ δημοφιλείς απέμειναν στη Nova γι’ αυτό το τριήμερο μόνο ο ΠΑΟΚ, που έπαιξε με την Ξάνθη, και ο Άρης που αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Στην «τιμωρία» της Nova περιλαμβάνεται και το ότι ένα από λίγα «καλά» της παιχνίδια έπεσε απέναντι σε ένα από τα επίσης «καλά» της ΕΡΤ. Ήταν ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ξάνθη που άρχισε με μισή ώρα διαφορά από το παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΚ.

Ακολουθήσετε το μπλογκ στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει