Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ένα σάιτ που πάντα «είναι εκεί»

Είναι ένα σάιτ ιδιαίτερα κινητικό. Γρήγορο, άμεσο, με συχνές ανανεώσεις θεμάτων που, κυρίως, αφορούν τη Θεσσαλονίκη. Στο αρκετό διάστημα που παρακολουθούμε το thesstoday.gr σχηματίσαμε την άποψη ότι πρόκειται για ιστοσελίδα με δυνατά
δημοσιογραφικά αντανακλαστικά που πάντα «είναι εκεί». Δηλαδή εκεί που συμβαίνει το γεγονός –είτε σοβαρό, άγριο, μοιραίο ή απλώς ενδιαφέρον είτε ανάλαφρο που αποτελεί το χρωματισμένο φόντο της επικαιρότητας.

Ένα από αυτά, είναι το στήσιμο, την Παρασκευή, του φυσικού δέντρου των Χριστουγέννων στην (τόσο αγαπημένη, όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς) πλατεία Αριστοτέλους.
Για το δραστήριο σάιτ ήταν εύκολο πάλι να «είναι εκεί». Παρακολούθησε τη άφιξη του δέντρου με ειδικό αυτοκίνητο-πλατφόρμα και το στήσιμό του καρέ καρέ. Δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες, έβαλε και 2-3 σύντομα βιντεάκια και έφτιαξε ένα από αυτά τα ρεπορτάζ που δεν είναι κάτι σπουδαίο (και φυσικά ΔΕΝ το παρουσιάζουμε ως τέτοιο) αλλά αποτελούν κερασάκια στην τούρτα της επικαιρότητας που βέβαια, δεν έχει μόνο γλυκές γεύσεις. Και από την οποία τούρτα συνήθως «πουλάνε» πολύ οι πικρές. Δείτε εδώ.

Ακολουθήσετε το μπλογκ του Harddog στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει