Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ο απίστευτος Γεωργίου από την εντατική στο στούντιο: «Αυτό έπαθα»!

ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ

Στις 4 και μερικά λεπτά, το απομεσήμερο της Παρασκευής, έπεσε στον Real fm το μουσικό σήμα της εκπομπής του Γιώργου Γεωργίου και βγήκε στο μικρόφωνο ο Γιώργος Κολοκοτρώνης, όπως συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες που οικοδεσπότης του αθλητικού δίωρου ασθενεί. «Σας έχω μια μικρή έκπληξη. Είναι δίπλα μου ο Γιώργος Γεωργίου. Γιώργο, καλωσόρισες στην εκπομπή σου», είπε. Ακολούθησαν μερικά
δευτερόλεπτα σιωπής που φανέρωναν συγκινησιακή φόρτιση. Και μετά ακούστηκε η ελαφρώς σπασμένη, αλλά μόνο για λίγες στιγμές, φωνή του Γεωργίου, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε ψύχραιμα και με λεπτομέρειες για την τελευταία περιπέτεια της υγείας του αρχίζοντας από την αιτία:

Έπαθε πνευμονικό οίδημα από μια βλακεία (αλλιώς τη χαρακτήρισε) όπως είπε: από γαριδάκια! Επί δέκα ημέρες έτρωγε αυτά τα σνακ που είχαν πολύ αλάτι και εκεί οφείλεται η οξεία διαταραχή που υπέστη, όπως τον διαβεβαίωσαν οι γιατροί.

Βλέποντας μπάλα

Το πρόβλημα εκδηλώθηκε το Σάββατο στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκού-Απόλλωνα, οπότε ένιωσε πολύ μεγάλη δυσφορία. Δεν μπορούσε όχι μόνο να αναπνεύσει, όπως είπε, αλλά ούτε να μιλήσει για να τηλεφωνήσει στο 166, στην κόρη του ή αλλού. Σύρθηκε, όπως ανέφερε επί λέξει, ώς το αντικρινό διαμέρισμα του ορόφου και ζήτησε βοήθεια από ένα ζευγάρι γειτόνων του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό όπου διαγνώστηκε το πνευματικό οίδημα. Οι νεαροί γιατροί στα επείγοντα (τους ευχαρίστησε με μεγάλη θέρμη) έπεσαν πάνω του για να προλάβουν. Διουρητικά, καθετήρας, εξετάσεις. Το επίπεδο του οξυγόνο στο αίμα του ήταν πολύ χαμηλά (73%, είπε) και η πίεσή του 22,4.

Ο μεγάλος κίνδυνος 

Με αυτήν την πίεση, όπως τον ενημέρωσαν, αν είχε υποστεί παλιότερα έμφραγμα, έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια ή στεφανιαία νόσο δεν θα άντεχε…

Εισήχθη στην εντατική και χθες το μεσημέρι του δόθηκε εξιτήριο. «Πάρε τον πούλο και φύγε» του είπαν όπως ανέφερε με το χαρακτηριστικό ύφος του. Μαζί και του έκαναν μια αυστηρή σύσταση: αλάτι όχι μόνο απαγορεύεται να τρώει, αλλά ακόμα και να μιλάει γι’ αυτό!

Το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε από το νοσοκομείο, το βράδυ της ίδιας ημέρας είδε Ολυμπιακό με Μπέτις, ΠΑΟΚ με Τσέλσι και στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής μιλούσε από το στούντιο γι’ αυτά τα παιχνίδια αφού προηγουμένως αναφέρθηκε στην περιπέτειά του. Απίστευτος Γεωργίου!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Όπως ο ίδιος είπε, γράφτηκαν υπερβολές για την κατάστασή του. Ότι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ότι νοσηλεύτηκε στο Γενικό Κρατικό, ενώ εκείνος ήταν στον Ευαγγελισμό, και άλλα που δεν ευσταθούν.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Ο Γιώργος Γεωργίου αφού αναφέρθηκε στην περιπέτειά του και έκανε κριτική για τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια, αποχώρησε από το στούντιο, αφήνοντας τη συνέχεια στον Γ. Κολοκοτρώνη. Αναλαμβάνει πάλι καθήκοντα από τη Δευτέρα. Η βραδινή κυριακάτικη εκπομπή του στο Kontra αναβάλλεται γι’ αυτήν την εβδομάδα.

Ακολουθήσετε το μπλογκ στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει