Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Οι διαχρονικές κλάψες του Πάγκαλου

ΤΟ 2011 Η ΠΡΩΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ - «ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ»

Ο Θόδωρος Πάγκαλος ζει, κατά δήλωσή του με 370 ευρώ τον μήνα. Συμπάσχουμε! Και σκεφτόμαστε ότι αν πληρωνόταν για τις επικές ραδιοφωνικές του εκπομπές της Τρίτης στον ψυχαρικό Βήμα fm (επί ημερών Χιώτη) τώρα θα ζούσε από τα έτοιμα. Προφανώς ο Πάγκαλος είναι ο Έλληνας που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες
μειώσεις αν σκεφτούμε ότι πριν από τρία χρόνια δήλωσε ότι η σύνταξή του ήταν 5.900 ευρώ και είχε μειωθεί στα 1.800 ευρώ, τα οποία δεν του έφταναν για τις υποχρεώσεις του.

Τότε δήλωσε ακόμα: «Η λογική ότι οι συνταξιούχοι είναι άνθρωποι που δεν τους χρειάζομαι πια, άρα τους ξεσκίζω –που είναι η λογική που ισχύει για όλους τους συνταξιούχους της χώρας– κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί». 

Με τη συνέντευξή του στο  Πρώτο Θέμα, ακούσαμε για πολλοστή φορά την κλάψα του Πάγκαλου. Η πρώτη έγινε στις αρχές των μνημονίων, το 2011, όταν δήλωσε ότι για να πληρώσει το χαράτσι των 7.500 ευρώ για τα σπίτια που είχε κληρονομήσει έπρεπε να πουλήσει ένα από αυτά. «Ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει» είχε πει τότε ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Ακολουθήσετε το μπλογκ στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει