Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τι θα βγάλει η Έλλη από τον Κοτζιά;

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η βραδιά για το σημερινό κεντρικό δελτίο του Open που χρειάζεται κάτι δυνατό για να δώσει ώθηση στην απήχησή του απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό. Το κανάλι έκλεισε (ή μήπως το έκανε η
επανελθούσα μετά την ανάρρωσή της Έλλη Στάη;) και περιμένει το βράδυ στις 7 ένα πρόσωπό των ημερών: τον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά που, αν θέλει να δώσει χώρο για συζήτηση, έχει πολλά να πει και σε πολλά να απαντήσει.

Καλή η κίνηση από το νέο κανάλι, αλλά μένει να δούμε αν η συνέντευξη θα δώσει ειδήσεις, ατάκες και τίτλους που θα απασχολήσουν το σύνολο του Τύπου. Ο Κοτζιάς είναι «ζεστός», γιατί μόλις βγήκε από το παιχνίδι, και ίσως να ρίξει βόμβες και όχι απλά δυναμιτάκια του Πάσχα.

Ενδιαφέρον ακόμα έχει το πώς η πολύπειρη Έλλη –που παραμένει πάντα δυνατό χαρτί στη προσπάθεια ανάκαμψης του ενημερωτικού τομέα του Open– θα εκμαιεύσει ουσία από τον έμπειρο στη διαχείριση των Μέσων τέως υπουργό. Αλλιώς η πρόσκληση δεν «λέει»...

Το δελτίο Τύπου που λάβαμε από τον Open, φαίνεται πως περιμένει πολλά, καθώς μιλάει για «άνοιγμα χαρτιών», για τις «ταραχώδεις σχέσεις» με τον Καμμένο και για το «θυελλώδες υπουργικό συμβούλιο». Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ανοίγει τα χαρτιά του μετά την παραίτηση του. Τι λέει για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε. Και ποιους ''φωτογραφίζει'' σε αυτήν. Το θυελλώδες υπουργικό συμβούλιο και οι ταραχώδεις σχέσεις του με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο. Τι εκτιμά για τη συμφωνία των Πρεσπών. Ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα. 
Ο Νίκος Κοτζιάς το πρόσωπο των ημερών στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη, απόψε στις 19.00». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG
Η δεοντολογία της Καθημερινής. Η «Αδίστακτη Δημοσιογραφία» και οι επιτυχίες της έντυπης ενημέρωσης