Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Το δεύτερο δημοσιογραφικό εγχείρημα του Ντέμη Νικολαΐδη

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ FM, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ OPEN ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Στα τέλη Αυγούστου του 2016 ο Σπορ fm ανάγγειλε μια συνεργασία που αποτέλεσε δημοσιογραφική και αθλητική έκπληξη: ο Ντέμης Νικολαΐδης αναλάμβανε δίωρη εβδομαδιαία εκπομπή με συμπαρουσιαστή έναν από τους πιο ποιοτικούς αθλητικούς συντάκτες, τον
Αλέξη Σπυρόπουλο. Οι προσδοκίες για κάτι ξεχωριστό επαληθεύτηκαν από το πρώτο ραδιοφωνικό δίωρο του παλαίμαχου άσσου (τίτλος του: Ντεμοτεχνείο) ο οποίος είχε, σε αντιστοιχία, καλή δημοσιογραφική παρουσία. Με άνεση στον λόγο του, δημιουργική σκέψη, καθαρές απόψεις, έδωσε μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές με εξίσου ενδιαφέροντες καλεσμένους. Ανάμεσά τους οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νικοπολίδης, Λυμπερόπουλος, Τσιάρτας κ.ά.

Η ιδέα να δώσει στον Νικολαΐδη δημοσιογραφικό βήμα ήταν του τότε διευθυντή του Σπορ fm Γιώργου Κοσμά που επαναλαμβάνει τώρα το εγχείρημα «Ντέμης», ως υπεύθυνος του φιλόδοξου αθλητικού τμήματος του Open που έχει υψηλούς στόχους.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Open που λάβαμε, «παρέα με σπουδαίους experts-έκπληξη και μέσα σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σκηνικό στα τηλεοπτικά αθλητικά χρονικά, μπαίνει στο τερέν της τηλεόρασης για να χαράξει μαζί με το Open τη νέα εποχή και στο αθλητικό περιεχόμενο».

Ολόκληρο το δελτίο Τύπου (συνοδεύεται από βίντεο προβολής της συνεργασία, το οποίο θα βρείτε στο τέλος του κειμένου) ακολουθεί:

«Ο κορυφαίος πρώην διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας έρχεται να αλλάξει τις κυριακάτικες νυχτερινές συνήθειές σας.
 »Με την αντισυμβατικότητα, την ειλικρίνεια και την αντικειμενικότητα που τον χαρακτηρίζουν διαχρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα δώσει άλλη διάσταση στο σχολιασμό και στην παρουσίαση της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας μέσα από το Total Football, το νέο sports show που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Open.
»Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ανατρεπτικό Ντέμη Νικολαΐδη, η καινούργια αθλητική εκπομπή του Open θα αναδείξει το αληθινό ποδόσφαιρο και θα φωτίσει τους πραγματικούς σταρ των γηπέδων.
»Παρέα με σπουδαίους experts-έκπληξη και μέσα σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σκηνικό στα τηλεοπτικά αθλητικά χρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης μπαίνει στο τερέν της τηλεόρασης για να χαράξει μαζί με το Open τη νέα εποχή και στο αθλητικό περιεχόμενο.
 »Το ποδόσφαιρο όπως -θα έπρεπε να- είναι μέσα από την καθαρή ματιά του Ντέμη Νικολαΐδη έρχεται αποκλειστικά στο Open!
Μακριά από κλισέ και στρογγυλέματα, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα μιλήσει μία νέα γλώσσα στην τηλεόραση. Τη γλώσσα του πραγματικού ποδοσφαίρου. Του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Τη γλώσσα του Total Football».

** Η φωτογραφία που εικονογραφεί το θέμα, είναι από ρεπορτάζ vice.gr για τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Σπορ fm που έκανε με τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

** Δεν αποτελούν έκπληξη κάποιες αντιδράσεις οπαδών στα σόσιαλ, λόγω Ιβαν Σαββίδη. Ανάμεσά τους υπάρχει και μια σχετική ανάρτηση επωνύμου. Ο Στράτος Σεφτελής, παλιός ρεπόρτερ της ΑΕΚ, σχολίασε στο facebbok την απόφαση του Νικολαΐδη να δεχτεί την πρόταση συνεργασίας. Δείτε το σχόλιό του που αναδημοσιεύτηκε από τους Zoornalistas.