Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πρεμιέρα της Ελένης Καλογεροπούλου πλάι στον Δημήτρη Καμπουράκη

«ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΤΖΗΣ»

Πρεμιέρα στα μικρόφωνα του Real fm, πλάι στον Δημήτρη Καμπουράκη, έκανε το πρωί της Δευτέρας η (πολύπειρη) Ελένη Καλογεροπούλου η οποία αντικαθιστά για μικρό διάστημα τον Βασίλη Λυριτζή που αποτελεί με τον Καμπουράκη ένα από τα πιο επιτυχημένα ραδιοφωνικά δίδυμα. Ένα δίδυμο  πολύ δεμένο και με εξαιρετική χημεία που υπηρετεί το πνεύμα των
"ισορροπιών" του σταθμού του Αμαρουσίου: δηλαδή πολιτικές και ιδεολογικές αντιθέσεις σε καλό επίπεδο, χωρίς εκτραχύνσεις, αντίθετα με ό,τι έχει γίνει με άλλα δίδυμα (Στάθης-Ντινόπουλος, που ξέφυγαν αρκετές φορές, Μπογιόπουλος-Παπαναγιώτου).

Ο Βασίλης Λυριτζής «έχει ένα θεματάκι που θα τον κρατήσει ένα διάστημα μακριά από τα μικρόφωνα», είπε ο Καμπουράκης παρουσιάζοντας την Ελένη Καλογεροπούλου. Πόσο θα είναι αυτό το διάστημα; Μπορεί δύο μέρες, τρεις μέρες, μια εβδομάδα, δύο βδομάδες, είπε ο εκ των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του Real. Αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντώντας στη δική του εκπομπή, μάλλον εκνευρισμένος, σε μήνυμα ακροατή και, προφανώς σε αστήρικτη σεναριολογία, είπε ότι ο Βασίλης Λυριτζής θα επανέλθει στον σταθμό και ότι αυτά που λέει ο ακροατής δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Την περασμένη εβδομάδα το κενό του Λυριτζή κάλυψε ο διευθυντής του σταθμού Γιώργος Ψάλτης που παρέμεινε στο στούντιο για τρεις ώρες αμέσως μετά τη δική του, πιο πρωινή αυτή, εκπομπή.
Η Ελένη Καλογεροπούλου ήταν άνετη στην πρώτη της παρουσία (είπαμε: πολύπειρη δημοσιογράφος με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ της επαγγελματικής διαδρομής της), βοήθησε στο να κρατηθεί το ανάλαφρο στιλ της εκπομπής, αλλά και να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο το ρεπορταζιακό της στοιχείο.

Ακολουθήσετε το μπλογκ στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει