Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Μια συνάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην Κηφισιά

Οι πληροφορίες για το δημοσιογραφικό του μέλλον θέλουν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να πηγαίνει στο Open ως σχολιαστής εκ δεξιών, ενώ στο κανάλι αναζητούν ένα πρόσωπο που να εκφράζει σκληρά τον ΣΥΡΙΖΑ για να του αντιπαρατίθεται εξ αριστερών, όπως
διαβάζουμε στους  Zoornalistas. Οι εκτιμήσεις (αν όχι ειδήσεις) για την πολιτική του προοπτική μιλούν για κάθοδό του στις ερχόμενες εκλογές με τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας. Όποια και να είναι η εξέλιξή του, ο Κ. Μπογδάνος παίζει δυνατά ως όνομα για οποιαδήποτε ιδιότητα –δημοσιογραφική ή πολιτική. Και μιλάει με υψηλά ιστάμενους στην πολιτική σκηνή.

Το μπλογκ έχει σήμερα ένα παραπολιτικό θεματάκι. Είναι μια συνάντηση του δημοσιογράφου με τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο βρέθηκε σε καφέ της Κηφισιάς την περασμένη Πέμπτη. Η συνάντηση διήρκεσε τουλάχιστον μιάμιση ώρα και δεν φάνηκε ότι έγινε για συνέντευξη, καθώς μόνο δυο φορές ο Μπογδάνος κάτι σημείωσε. Περισσότερο έμοιαζε με φιλική συζήτηση δύο ανθρώπων που έπιναν τον καφέ τους, γνωρίζονταν καλά και μάλλον δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκαναν. Αν η συνάντηση είχε πολιτική σημασία δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε μόνο ότι η συνάντηση έγινε λίγες ημέρες μετά το άρθρο του στην ιστοσελίδα meaculpa.gr (19 Σεπτεμβρίου), στο οποίο ζητούσε το κλείσιμο της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων έγραφε:

«Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν, οι τύποι που έπιασαν την καλή διότι είπαν τον Σαμαρά "μαλάκα", οι πασόκες που συρίζεψαν εν μια νυκτί, οι λαϊκοδεξιοί με τα ακριβά γούστα, οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί, οι στρατιές συμβασιούχων και προμηθευτών και οι φουρνιές των νέων προσλήψεων που συγκροτούν έναν κομματικό στρατό γυρολόγων-προπαγανδιστών, όλο αυτό το συνονθύλευμα πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη των ΜΜΕ».

Ακολουθήσετε το μπλογκ στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει