Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Τα «ντιμπέιτ» του Real

Τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Άδωνη Γεωργιάδη ανάγγειλε πολλές φορές, και μάλλον θριαμβευτικά ως κάτι εξαιρετικό, για τις 11 το πρωί στον Real ο Νίκος Στραβελάκης. Και το προανάγγειλε χαρακτηρίζοντάς του «ντιμπέιτ», προφανώς ξέροντας ότι οι κόντρες αυτού του επιπέδου μπορεί συχνά να καταβυθίζουν την ποιότητα αλλά ανεβάζουν τους πόντους ακροαματικότητας ή έτσι πολλοί νομίζουν.

Προσωπικά (που στις 11 παρά ένα άλλαξα συχνότητα με την απώθηση των πιθανών κραυγών που έρχονταν) ξέρω αρκετούς που κλείνουν το ραδιόφωνο σε τέτοια «ντιμπέιτ». Εννοώ ότι το κλείνουν για πολύ, για μέρες, αν όχι για πάντα. Ας ψαχτούν εκεί, στο Μαρούσι, με τη λογική της ζωντανής κόντρας, που τη δοκίμασαν και με συντάκτες ή περιστασιακούς συνεργάτες όπως ήταν, στις πιο ακραίες περιπτώσεις, οι Στάθης-Ντινόπουλος και Μπογιόπουλος-Παπαπαναγιώτου. Παίρνουν νούμερα; Και αν ναι, μήπως χάνουν εκτίμηση;

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι ο Στάθης Σταυρόπουλος σε εκπομπή με τον Αργύρη Ντινόπουλο είχε ζητήσει στον αέρα από τον ηχολήπτη να κάνει διάλειμμα μην πάθει εγκεφαλικό και ότι οι Μπογιόπουλος-Παπαπαναγιώτου μετά από δίωρη βραδινή ραδιοφωνική συμπόρευση για λίγο καιρό, χώρισαν τον χρόνο και ο καθένας έκανε μόνος εκπομπή μιας ώρας.

** Για την εικονογράφηση του θέματος πήραμε τη φωτογραφική σύνθεση από το e-tetRadio.