Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

«Αν με ακούσετε να μιλάω για άλλο σταθμό μην τρομάξετε»

Άρχισε τις εμφανίσεις του στον Real fm, πριν από την επίσημη έναρξη του νέου προγράμματος, ο Δημήτρης Γιαντζόγλου που άφησε μετά από τέσσερα χρόνια το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών για να μετακινηθεί στον σταθμό του Αμαρουσίου. Και αυτό,
παρά τα προβλήματα του τελευταίου, με τη δυσπραγία του Real Group στη μισθοδοσία. (Φυσικά, και στον όμιλο των Παραπολιτικών ο δρόμος προς το λογιστήριο δεν είναι στρωμένος με βελούδα).

Ο Δ. Γιαντζόγλου εμφανίστηκε στην «ορφανή», τώρα το καλοκαίρι, ενημερωτική ζώνη του Real, που αρχίζει στις 2 το μεσημέρι, δηλαδή την ώρα που υπήρχε το πλούσιο ειδησεογραφικό μαγκαζίνο του σταθμού και μία από τις πιο δυνατές του εκπομπές. Έως τη επάνοδο στην κανονικότητα, η ζώνη καλύπτεται εκ περιτροπής από διαφορετικούς παραγωγούς (χθες ήταν ο Δημήτρης Μάρκος).

Ο Γιαντζόγλου στα πρώτα 3-4 λεπτά του μεσημεριού της Παρασκευής δεν συστήθηκε με το όνομά του, είτε γιατί ξεχάστηκε με τους χαιρετισμούς και  όλα τα άλλα που είπε –πολύ ευχάριστος και συμπαθητικός όπως πάντα–  είτε γιατί αισθάνεται πολύ αναγνωρίσιμος και οικείος για τους ακροατές ώστε να μη χρειάζεται αμέσως κατάθεση διαπιστευτηρίων. Είμαι αλήθεια, ότι έχει  μεγάλη διαδρομή στο ραδιόφωνο, πέρασε από πολλά μικρόφωνα και γι αυτό είπε κατά την ανεπίσημη πρεμιέρα του, ότι «αν ακούσετε να λέω κανέναν άλλο σταθμό μην τρομάξετε».

Το ραντεβού του νέου παραγωγού του Real με τους ακροατές, δόθηκε για τα Σαββατοκύριακα, 6 με 9 το πρωί.

Ακολουθήσετε το μπλογκ στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει  **

Διαβάστε εδώ, στους Zoornalitas, πώς ο Δημήτρης Γιαντζόγλου ανακοίνωσε τη συνερηγασία του με τον Real (ευχαριστίεςς για τον Νίκο Χατζηνικολάου, μεταξύ άλλων) και τι έγραψε για το πέρασμά του από τα Παραπολιτικά