Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Μια ραδιοφωνική επιτυχία

«ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΛΙΓΚ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ»

Η συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Sport24 103,3 αντιστοιχεί σε δυνατό πρωτοσέλιδο βασικό θέμα εφημερίδας, από αυτά που κάθε δημοσιογραφικό Μέσον επιδιώκει ως κάτι ξεχωριστό. Περίπου για 30 λεπτά μίλησε ο ιδιοκτήτης τού
 μπασκετικού Παναθηναϊκού και αυτό με μέτρα έντυπου Μέσου μεταφράζεται σε πολυσέλιδη συνέντευξη («ποταμό» τις χαρακτηρίζει το δημοσιογραφικό στερεότυπο), τουλάχιστον τρισέλιδη ή τετρασέλιδη με σφικτό κασέ, κατά πολύ μεγαλύτερη με αεράτο και απλωμένο σχεδιασμό. Φυσικά, πρόκειται για επιτυχία του ραδιοφωνικού σταθμού, έστω και αν δεν πάει καιρός που ο ίδιος παράγοντας είχε μιλήσει, περί πάντων τότε, στο περιοδικό All Star Basket.

Η τωρινή συνέντευξη Γιαννακόπουλου είχε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον επειδή του δόθηκε η ευκαιρία να διατυπώσει την, λίγο ή πολύ, αναθεωρημένη στάση του απέναντι στην Ευρωλίγκα, από την οποία ζήτησε «να διορθωθούν οι ασέβειες προς την οικογένεια μου» και αν γίνει αυτό, «τότε θα ρίξω πάρα πάρα πολύ νερό στο κρασί μου». Ανέφερε, μάλιστα, ότι «καλό θα είναι να ακούσουν στη Γιούρολιγκ τη συνέντευξή μου αυτή».

Η συνέντευξη είχε αξία και για τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από τον Γιάννη Σερέτη και τον Βαγγέλη Μίχο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό για το αν ήταν ενοχλητικές για τον συνεντευξιαζόμενο. Όπως, λόγου χάρη, αν θεωρεί ότι έκανε και ο ίδιος λάθη στη διαμάχη του με την Ευρωλίγκα (η απάντησή του ήταν ότι δουλεύει 18 ώρες το 24ωρο και δεν θα μπορούσε να μην υπάρχουν λάθη), αν ο Παναθηναϊκός ή Ευρωλίγκα θα ζημιωθεί περισσότερο σε ενδεχόμενο διαζύγιο των δύο πλευρών κ.λπ. Κάποια στιγμή αρνήθηκε να δώσει απάντηση σε σχετική ερώτηση για τον Γιάννη Αλαφούζο και τις κινήσεις του γύρω από την πώληση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκό φάνηκε αναξιόπιστος είπε»), αλλά αμέσως μετά υποχώρησε και αναφέρθηκε εκτενώς ενδίδοντας στη σχετική επιμονή των δημοσιογράφων.

Δείτε εδώ, στο σάιτ του Sport24, όλα τα βασικά σημεία της συνέντευξης

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ