Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ένα περιοδικό της Άνοιξης

Κυκλοφόρησε το όγδοο τεύχος του περιοδικού ελεύθερης διανομής iRun που, ανάμεσα στα πολλά θέματά του, περιλαμβάνει αφιέρωμα στη νέα γενιά του τρεξίματος. Η next generation αφήνει για λίγο το βουνό και το στίβο και φωτογραφίζεται κάνοντας σχέδια επί χάρτου στο εξώφυλλο του περιοδικού. Ο Νίκος αν και μόλις 18 ετών έχει ήδη σημαντικές διακρίσεις στο ορεινό τρέξιμο και το τρίαθλο, ενώ ο 20χρονος Γιώργης στα 3.000 μ. στιπλ. Και οι δύο βάζουν τον πήχη πολύ ψηλά δείχνουν ότι η αγάπη τους για το τρέξιμο μπορεί να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια, είτε αυτά βρίσκονται στο βουνό, είτε στο
στίβο, είτε στην καθημερινότητά τους. Άλλωστε και οι δύο αθλητές βρίσκονται μακριά από την Αθήνα και τις ανέσεις της, καθώς ζουν σε Καρδαμύλη και Λαμία αντίστοιχα.

Στις σελίδες του ανοιξιάτικου τεύχους του iRun θα διαβάσετε για τα όσα συνέβησαν στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, αλλά και στους αγώνες Υδρας, Ταϋγέτου, Καλλιθέας, Λεύκτρων, Μεσολογγίου, Κνωσού, καθώς και στο Chianti Ultra trail της Τοσκάνης στην Ιταλία. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τους προσεχείς αγώνες που θα διεξαχθούν σε όλη την Ελλάδα από την Ροδόπη έως τον Ψηλορείτη, ενώ υπάρχει αφιέρωμα στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Tihio Race στο Τείχιο Δωρίδος, στον οποίο ο Νίκος θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ορεινού τρεξίματος.

Ακόμη, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος μιλάει λίγο πριν αναχωρήσει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινού Τρεξίματος στο Penyagolosa της Ισπανίας και την επίσημη  συμμετοχή τους μαζί με την Γλυκερία Τζιατζιά ανάμεσα σε παγκόσμια μεγαθήρια.

Η διανομή 

Μετά την εντυπωσιακή (διεθνή) διανομή μέσω του XTERRA Greece, αυτήν τη βδομάδα το iRun θα διανεμηθεί στις διοργανώσεις Sifnos Trail Race, και Sifnos Run, LIFE RUN στο Βοτανικό Κήπο του Χαϊδαρίου, στον Αγώνα Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου και στην «Ανόπαια Ατραπό» στις Θερμοπύλες…