Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Παραλήρημα του εθνοπατέρα Ψαριανού

ΦΤΗΝΟ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Ο άλλοτε αριστερός ο Γρηγόρης Ψαριανός, απεμπόλησε την αναθεωρημένη αριστεροφροσύνη του για να μπει από δεξιά είσοδο στη Βουλή, αλλά θερμοκέφαλος οπαδός δεν έπαψε να είναι. Παραμένει ΑΕΚτσής και αυτό, φαίνεται, δεν το αλλάζει. Γιατί να το κάνει, άλλωστε; Αφού το πλασάρει για ψηφαλάκια με γλώσσα "Καφενείου των οπαδών" και με παραπομπές στην... πολιτική ιστορία του τόπου, προφανώς ελπίζοντας ότι το φτηνό οπαδιλίκι θα
τον βοηθήσει να ανανεώσει την ακριβοπληρωμένη θεσούλα του ανάμεσα στους Τριακόσιους.

Ο Ψαριανός με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και τη φιέστα που ακολούθησε, προχώρησε σε ανάρτηση στο fb με την οποία επιτίθεται στους "γαύρους του Βορρά", όπως χαρακτηρίζει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίο κατέκτησαν το ’85 δοτό πρωτάθλημα "με εντολή Κίμωνα" (εννοεί του Κουλούρη) "για να πάρει ξανά τη Μακεδονία το ΠΑΣΟΚ".

Γράφει ακόμα για τα πρωταθλήματα του "ΜΠΑΟΚ" (έτσι τον αποκαλεί, με τη γνωστή ειρωνική φρασεολογία της καφενειακής πλάκας) ότι "κλεμμένα από την ΑΕΚ ήταν". Στο ιντερνετικό παραλήρημά του ο Ψαριανός αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ "ήταν τσάτσος του Κόκκαλη" (όμως στην πραγματικότητα οι δύο σύλλογοι, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, βρίσκονταν πάντα "στα μαχαίρια"), ενώ επιτίθεται με εμετικό τρόπο για επίπεδο βουλευτή και κατά της Λάρισας γράφοντας ότι και η "ΑΕΛ-τυρί" (απίστευτο, αλλά χαρακτηρίζει έτσι την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Περιφέρειας!) έκλεψε το ’88 τον τίτλο "με τα ούρα του Τσίγκωφ και με εντολή ΠΑΣΟΚ, όταν ο Βαλυράκης άλλαξε τον νόμο".

Τον αγνόησαν οι φίλοι της ΑΕΚ

Για όλα αυτά ο διχαστικός, μέσω του ποδοσφαίρου, εθνοπατέρας προτρέπει: "Ψάξτε την ιστορία". Ο Ψαριανός κατέβασε τον υβριστικό κείμενό του, αλλά η οσμή που άφησε πίσω της η άθλια δημοσίευση υπάρχει ακόμα στη σελίδα του με μεθύστερες παρεμβάσεις οπαδών του ΠΑΟΚ (κάποιοι μάλλον τον μπερδεύουν με Συριζαίο), ενώ δεν βρήκαμε ουσιαστικά σχόλια επιδοκιμασίας από φίλους της ΑΕΚ -συνεπώς τζάμπα πήγε ένας ακόμα αυτοτραυματισμός στη σοβαρότητα του βουλευτή.

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ